23948sdkhjf

RL Ventilation A/S har luft under vingerne

Siden RL Ventilation A/S blev stiftet i 2019, er det gået stærkt. Virksomheden, der i dag tæller 11 ansatte, er med, når de største projekter i branchen udbydes.

RL Ventilation A/S, der er specialister i ventilationsløsninger, håndterer hele processen fra tilbudsgivning, planlægning til projektstyring, udførelse og kvalitetssikring af ventilationsløsninger.

Virksomheden udfører alle projekter indenfor både ventilations – og udsugningsanlæg, boliganlæg, varmeanlæg, komfortanlæg, montage og indreguleringsarbejde. Alt dette kan tilbydes i hoved-, total- og fagentreprise.

Datterselskab fuldender cirklen

Virksomheden har i 2020 stiftet datterselskabet RL El & Teknik A/S for at styrke forretningen yderligere og kunne tilbyde hele teknikpaletten med både el og ventilation samt at have et stærkt serviceorgan.   

”Jeg grundlagde virksomheden i 2019, hvor Lasse Hoffmann samme år blev partner. Vi har begge over 20 års erfaring i vvs – og ventilationsbranchen og ved, hvor vigtigt det er for kunderne, at have en samarbejdspartner, som følger opgaven helt til dørs og faktisk lytter til kundernes behov og ønsker,” siger Lasse Syndergaard, der står i spidsen for RL Ventilation A/S.

Prestigeprojektet

Fra start 2019 til slut 2020 arbejdede RL Ventilation A/S tæt sammen med Enemærke & Petersen A/S på prestigeprojektet Ellebo Garden room i Ballerup, hvor 64 boliger blev gennemrenoveret og fik nye ventilationsløsninger for at sikre beboerne et bedre indeklima – alt dette i en ny samarbejdsform på tværs af entreprenørerne og bygherren.  

Virksomhed i stor vækst

RL Ventilation A/S har en vækstrate på 150 %, og seneste års indtjening er blandt andet blevet investeret i flere medarbejdere, nye lokaler og rammer for yderlige vækst og succes.

”Ventilationsbranchen er hård, og jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at vi i løbet af så kort tid kunne konkurrere med de største i branchen,” fortæller Lasse Syndergaard og understreger, at kongstanken i virksomheden er langsigtede kunderelationer og godt samarbejde, der ikke kun bygger på kundens behov fra projekt til projekt.

Boligventilation vinder frem

RL Ventilation A/S leverer både ventilation til erhverv og til boliger, og det er især indenfor sidstnævnte, at virksomheden ser et styrket potentiale i fremtiden. Eksperterne i ventilation har fx sat deres fingeraftryk på den nye bydel, Carlsberg byen i København, og i 84 nye boliger i det nytænkende byggeri ”Den Røde Tråd” i Roskilde, hvor flere generationer lever under samme tag – blot for at nævne nogle få projekter. På erhvervsfronten står RL Ventilation A/S blandt andet for ventilationsentreprisen på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, Børnehuset eventyrhaven i Havdrup og Pier 47 på Langelinie.

Om:
Indenfor ventilation, køl, el og automatik tilbyder RL Ventilation A/S en komplet ventilationsløsning med alt fra projektering, tegnestue, levering og montering til serviceaftaler.

Læs mere på https://www.rlventilation.dk/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063