23948sdkhjf

39 nye boliger i Rødekro Midt

En ny plan åbner for, at der bygges 39 boliger på samlet 4.225 m² ovenpå indkøbscentret Rødekro Midt. Den planlagte bebyggelse skal fremstå som fire forbundne bygninger.
Nybyggeri på Rødekro Midt, et indkøbscenter med dagligvarebutik, pub, apotek og en genbrugsbutik, er rykket et skridt nærmere.

Af et skitseforslag til projektet, som er udarbejdet af Arkitektfirmaet 78, fremgår det, at der er tale om 39 boliger, som skal bygges ovenpå det eksisterende indkøbscenter. Bebyggelsens etageantal falder fra fem mod vest til tre etager mod øst, hvorved byggeriet tilpasses de omkringliggende bygninger i byen.

Bebyggelsen er opdeles visuelt i fire sammenhængende ”bygninger”. Den samlede bebyggelse får et etageareal på 5.500 m² hvoraf boligerne udgør 4.225 m².

Moderne udtryk
Bygningen kommer med sine fem etager op i 17 meters højde. I byggeriet vil lejlighedernes altaner og terrasser være integreret ”ind” i bygningen.

Udformning og materialer er valgt for at skabe en bygning med et moderne udtryk, som kan bidrage til opfattelsen af Rødekro som et sted, hvor der - med skitseforslagets ord - ”sker noget”.

Plan- og trafikudvalget i Aabenraa Kommune godkendte teknik- og miljøudvalgets anbefaling af en fremgangsmåde, hvor skitseprojektet udsendes i forudgående offentlighed, før der tages endelig stilling til byggeriets omfang og den fremtidige planlægning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098