23948sdkhjf

Sjælsø-profiler starter nyt firma

Christian Lentz og Ole Olsen har etableret projektselskabet Agenda Property i København.
Efter en årrække som henholdsvis projektudviklingschef og projektudviklingsdirektør i Sjælsø Gruppen er Christian Lentz og Ole Olsen gået solo med firmaet Agenda Property.

Det nyetablerede selskab tilbyder den komplette pakke for værditilvækst på alle typer af ejendomme – enten på partnerbasis eller som individuel rådgivning.

- Gennem de seneste 20 år har vi haft ansvaret for udvikling og gennemførelse af mere end 3.000 boliger og mere end 150.000 m² kontordomiciler, og har derigennem opbygget en stor specialviden om udvikling af ejendomme og grundområder. Vi har et stort netværk indenfor alle områder i branchen, skriver de på firmaets nye hjemmeside.

Fakta om de to ejere
Ole Olsen har arbejdet med projektudvikling gennem de sidste 20 år; blandt andet som Vice President i MT Højgaard med ansvar for den samlede projektudvikling i koncernen, og de seneste otte år som projektudviklingschef i Sjælsø Gruppen. Ole er uddannet akademiingeniør og har også en finansiel baggrund gennem 5 års ansættelse i Danske Bank.

Christian Lentz har senest været projektudviklingsdirektør i Sjælsø Gruppen med ansvar for projektudviklingsaktiviteter i Danmark øst og en del af koncernledelsen i Sjælsø Gruppen, hvor han var ansat fra 2002 til 2011. Han kom til Sjælsø Gruppen fra en stilling i DTZ som erhvervsmægler. Christian er uddannet cand. scient adm. og statsaut. ejendomsmægler.

Kilde: Agenda Property

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125