23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkitektfirmaet C.F. Møller Ejendomme ApS
Klaus Toustrup er tiltrådt som direktør for Arkitektfirmaet C.F. Møller Ejendomme ApS i stedet for Lars Kirkegaard (kilde: BIQ.dk).

Cembrit
Mogens Albæk Fisker er blevet ansat som administrerende direktør hos Cembrit i stedet for Jørgen N. Jacobsen.

Læs også: Ny administrerende direktør i Cembrit

Damixa ApS
Leonid Khazanov, Rusland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen hos Damixa ApS (kilde: Børsen).

Damixa udvikler vvs-løsninger til køkken og bad.

Dan-Ejendomme as
Ann Dorthe Koch er tiltrådt i en nyoprettet stilling som kommunikations- og marketingchef hos Dan-Ejendomme as med ansvar for udvikling af virksomhedens brand samt den interne og eksterne kommunikation.

Dan-Ejendomme er et ejendomsadministrationsselskab, der på vegne af professionelle investorer, andelsboligforeninger, ejerforeninger, almene boligorganisationer mv. administrerer cirka 2.000 ejendomme i Danmark.

Dyrup A/S
Gregory Alan Molyneux, Storbritannien, Nicholas Patrick Marie Méan, Frankrig, Peter Flemming Sørensen og Ramaprasad Vadlamannati, Schweiz er alle indtrådt i bestyrelsen hos Dyrup A/S i stedet for Torben Ballegaard Sørensen, Erik Preben Holm, Anders Colding Friis og Henriette Holmgreens Thorsen. Gregory Alan Molyneux er samtidig udnævnt til bestyrelsesformand (kilde: Børsen).

Dyrup er etableret som farve- og lakproducent tilbage i 1928. Virksomheden har i dag datterselskaber i Frankrig, Polen, Portugal, Spanien og Tyskland og er desuden repræsenteret med distributører i ca. 25 lande på verdensplan.

Rambøll
Lasse Peter Otzen er blevet udnævnt til senior projektchef i Byggeri divisionen hos Rambøll i Køge, Thorsten Staub Jürgensen til afdelingsleder i byggeridivisionen hos Rambøll, Aarhus, Flemming Holst til afdelingsleder i Byggeri divisionen hos Rambøll, Aarhus og Stefan Vestergaard til chefkonsulent i Byggeri divisionen hos Rambøll, Kolding.

Samtidig er Tue Lehn-Schiøler blevet udnævnt til chefkonsulent i Bane divisionen hos Rambøll, Ørestad, Tue Lehn-Schiøler til chefkonsulent i Bane-divisionen hos Rambøll, Ørestad og Søren Olesen til projektchef i Transport divisionen hos Rambøll, Aarhus.

Derudover er Flemming Schou Pedersen blevet udnævnt til projektchef i Byggeri divisionen hos Rambøll, Christian Bo Jensen til senior projektchef i Byggeri divisionen hos Rambøll Odense og Lars Frisk til chefkonsulent i Bane divisionen hos Rambøll, Ørestad.

Sidst men ikke mindst er Christian Garner blevet udnævnt til projektchef i Bane divisionen hos Rambøll, Ørestad, Pernille Thorup Adeler til projektchef i Bane divisionen hos Rambøll, Anker Schøler Kristensen til chefrådgiver i Byggeri divisionen hos Rambøll, Fredericia og Hans Kragh til projektdirektør i Byggeri divisionen hos Rambøll, Ørestad (kilde: Børsen).

Sanistål
Steen Gede og Walther Vishof Paulsen træder ud af bestyrelsen hos Sanistål på den ordinære generalforsamling i april 2012.

Bestyrelsen vil på generalforsamlingen stille forslag om nyvalg af William E. Hoover, Jr.

Veksø
Peter Lund, administrerende direktør og medejer af Kjaerulff1 Digital A/S, er tiltrådt som nyt bestyrelsesmedlem for Veksø-Koncernen

Veksø udvikler produkter og løsninger til det offentlige rum; herunder gader, parker, torve og pladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082