23948sdkhjf

Forskalling der skaber værdi i byggeriet

MEVA råder over markedets bredeste produktprogram – fra letvægtsformen AluFix til heavy duty-produktet Mammut XT.

Med en kompromisløs tilgang til kvalitet leverer MEVA forskallingsløsninger til projekter i alle afskygninger – fra enfamilieshuse til verdens største skyskrabere. Den store kvalitet og alsidighed i produkterne går hånd i hånd med et stærkt værdisæt, hvor rådgivning og service er nøgleord.

”Vi har skarpt fokus på, hvordan vi kan optimere projekterne og skabe mest mulig værdi for vores kunder. Det går igen i alt, hvad vi foretager os,” udtaler Bjarke Hakmann, salgsrepræsentant hos MEVA Danmark.

AluFix – multianvendelig letvægtsform

Et af MEVAs kerneprodukter er det modulære og multianvendelige aluminiumssystem, AluFix. Kombinationen af stor fleksibilitet og lav vægt gør løsningen til en af markedets mest konkurrencedygtige forme, når der ønskes kvalitetsresultater uden brug af kran.

”Vi oplever stor efterspørgsel på løsningen overalt i verden og kan også mærke populariteten herhjemme, hvor vi senest har leveret AluFix-forme til støbningen af en kældernedgang i et boligbyggeri på Tuborgvej. Her anvendes formen i kombination med vores AluStar-forskalling, som ligeledes er en letvægts aluminiumsform, og de to forskallingstyper sammenbygges nemt via vores specialudviklede transition lock,” forklarer Bjarke Hakmann og fortsætter:

”AluFix er velegnet til projekter med manglende plads, og formen er udstyret med vores patenterede Alkus-plade, der er en sandwich-konstruktion bestående af to skiver aluminium indrammet af slidstærk polypropylen. En plade i krydsfiner skal typisk skiftes ud hver 18. måned, men den seneste Alkus-plade, vi udskiftede, havde siddet i 15 år.”

Mammut XT – dokumenteret 100 kN/m2

I den lidt større afdeling – hvad angår både forme og sagens omfang – leverer MEVA også forskalling til en kælderstøbning på et boligbyggeri i Aalborg. Projektet er en Danmarkspremiere på heavy duty-produktet, Mammut XT, der et af markedets stærkeste forskallingssystemer med et dokumenteret støbetryk på 100 kN/m2 og flere forankringsmetoder indbygget i samme panel.

”Mammut XT-formene er i stand til at imødekomme byggeriets forskellige støbetakter, højder og variationer i vinklede vægge. Det er et utroligt hurtigt system, som gør det muligt at støbe hver anden dag, og ved hjælp af en simpelt drej på ankerbøsningen kan man gøre brug hele tre forankringsmetoder, hvilket skaber stor fleksibilitet på byggepladsen,” forklarer Bjarke Hakmann og løfter sløret for et af de større projekter, som MEVA er involveret i for tiden:

”Vi er i øjeblikket med ved udvidelsen af Glostrup Hospital, hvor vi har leveret over 3000 m2 forskalling til opførelsen af hospitalets nye neurorehabiliteringshus. Det er et 12-måneders projekt, der indebærer en række specielle opbygninger af indbyggede søjler, trappetårne, elevatorkerner og lignende,” slutter han.

OM MEVA:

• MEVA kan i år fejre et flot jubilæum. I 50 år har virksomheden sat sit tydelige præg på byggebranchen som en af Europas førende leverandører af forskallingssystemer.

• Siden år 2000 er der i samtlige af MEVAs produkter anvendt Alkus-støbeplader, der er den mest slidstærke løsning på markedet. Den store holdbarhed er med til at reducere belastningen på miljøet, og gamle plader skæres op og genanvendes, hvilket bidrager yderligere til en grøn energicyklus.

Læs mere på www.meva.net

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094