23948sdkhjf

Hun er ny tegnestuechef hos Cornelius Vöge

Efter flere års vækst har arkitektfirmaet Cornelius Vöge udarbejdet en ny strategi for de kommende tre år. Mens tegnestuen i de tidlige år i væsentlig grad selv skulle opsøge projekter, har især de seneste års ikoniske projekter medført, at tegnestuen i stigende omfang får henvendelser udefra om at løse eller byde på opgaver. Derfor har den nye strategi fokus på ekstern synliggørelse af kvaliteten i projekterne samt intern konsolidering af tegnestuens drift og strømlining af processer. 

Som led i realisering af strategien har det voksende arkitektfirma udnævnt arkitekt Dorthe Toft Boesen som tegnestuechef i en nyoprettet stilling. Det skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

- Dorthe kom til os for tre år siden for at træde ind som projektleder på et stort, internationalt projekt. Hun har flere års erfaring som leder og er med sin erfaring fra vores største projekter den helt rigtige til at stå i spidsen for at optimere vores processer, siger arkitekt MAA, Dan Cornelius, som sammen med arkitekterne Nanna Vöge og Søren Harder Nielsen er indehaver af virksomheden.

Dorthe Toft Boesen er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har tidligere arbejdet som projektleder på danske og internationale projekter hos 3XN Architects samt hos Røde Kors som bygherre og projektchef.

Cornelius Vöge arbejder for tiden med transformationen af Kaffetårnet i Irmabyen til nyt bydelshus og står blandt andet bag Vandkulturhuset på Papirøen i København samt det nye H.C. Andersens Hus i Odense, som de begge har tegnet i samarbejde med den japanske stjernearkitekt Kengo Kuma. I disse projekter har Dorthe Toft Boesen som projektleder haft en nøglerolle. 

Bemande og strømline

I sin nye stilling som tegnestuechef får Dorthe Toft Boesen ansvaret for den daglige ledelse af Cornelius Vöge. Hun skal bruge sin erfaring til at understøtte medarbejderne i at kunne levere ind i projekterne og til at sætte den rigtige bemanding i nye projekter. Herudover skal hun sikre fremdrift og kvalitetssikring på projekter og understøtte den vigtige dialog med kunderne.

- Selvom forskellige bygherrer møder forskellige projektledere og medarbejdere fra vores organisation, så skal de opleve en gennemgående tilgang til arkitektur og vores arbejdsmetode. En af de opgaver, jeg er gået i gang med, er at få udvalgt og prioriteret de værktøjer, vi fremadrettet skal anvende på tværs af projekter, som kan tilpasses den enkelte bygherres behov og opdraget i det enkelte projekt, siger Dorthe Toft Boesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078