23948sdkhjf

Nyt kulturhus i Hedehusene

Kommunen har besluttet at sælge et areal ved Hedehushallerne til Dansk Indvandre Forening, som vil bygge et kulturhus på ca 1.900 m².
Dansk Indvandre Forening ønsker at bygge et kulturhus med forsamlingslokale, møderum, café og bederum i Hedehusene.

Byrådet i Høje-Taastrup Kommune har nu besluttet at sælge arealet, som er placeret ved siden af Hedehushallen, til foreningen.

- Kulturhuset vil være med til at styrke udviklingen af Hedehusene – både i forhold til området omkring Hedehushallen og på længere sigt i forhold til Gammelsø. Det er et plus at have forskellige aktiviteter og mødesteder i byen, siger borgmester Michael Ziegler.

Kulturhus i to etager
Samtidig med salget af arealet, har byrådet også vedtaget en lokalplan, der lægger rammerne for udviklingen af området omkring Hedehushallen. Her er der fokus på sammenhængen med Gammelsø, den kommende nye bydel, og det øvrige Hedehusene.

Lokalplanen tillader, at bebyggelsen kan opføres i 2 etager med en grundplan på max. 600 m² og et bruttoetageareal på max. 950 m².

Sti-systemet øst for Hedehushallen vil blive omlagt, så der skabes plads til kulturhuset. Det vil samtidig medvirke til øget trafiksikkerhed, da stien herefter ikke vil munde ud i vejbanen og parkeringspladsen ved Hedehushallen. Dette arbejde forventes at gå i gang i midten af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078