23948sdkhjf

Ventetid på byggesager skrumper

Som et led i bestræbelserne på at gøre kommunen mere erhvervsvenlig har Helsingør Kommune arbejdet intensivt med at nedbringe ventetiden, og arbejdet bærer nu frugt.
Der ligger færre byggesager og venter på skrivebordene i Center for Teknik og Miljø i Helsingør Kommune.

Inden for de seneste tre måneder er antallet af ventende byggesager skrumpet ind fra 236 til 175, samtidig med at den øjeblikkelige ventetid på en ny byggesag inden for erhvervsbyggeri er nede på otte uger - fire uger mindre end den ventetid, som ansøgerne får oplyst, når de indsender en byggesag.

Målet er at nedbringe ventetiden yderligere, så den i udgangen af 2012 kun er på fire uger. Der skal blandt andet lykkes med ansættelsen af to nye medarbejdere, der fra 1. januar 2012 skal hjælp til i kampen mod byggesagsbunkerne.

Bedre og mere effektiv erhvervsservice
Ud over den kortere behandlingstid har kommunen også iværksat initiativet One Stop Erhvervsservice, som skal gøre kommunen mere attraktiv for virksomheder.

Det nye initiativ, One Stop Erhvervsservice, giver virksomhederne én indgang til Helsingør Kommune. Dermed skal tiltaget spare virksomhederne for besværet med at finde ud af, hvem i kommunen, man skal snakke med hvornår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078