23948sdkhjf

Arbejdet på Ringkøbing Svømmehal kan begynde

Det formelle arbejde frem mod renoveringen af Ringkøbing Svømmehal er overstået. Nu mangler blot underskrifter fra håndværkerne, før arbejdet kan gå i gang.
Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har godkendt den licitation, der har været afholdt i forbindelse med renoveringen af Ringkøbing Svømmehal.

- Dermed har vi overstået den sidste formelle del af arbejdet frem mod den egentlige renovering, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Kristian Ahle.

Selve renoveringsarbejdet begynder så snart, der er skrevet kontrakter med håndværkerne, og efter planen kan svømmehallen være klar til brug igen den 15. august næste år.

Eksempelprojekt
Projektet er det første i Lokale- og Anlægsfondens initiativ "Nyt liv i gamle svømmehaller", som har til formål at puste nyt liv i lukningstruede svømmehaller.

Dermed bliver Ringkøbing Svømmehal det første eksempel i Danmark på, hvordan man i samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden kan modernisere og tilpasse en gammel svømmehal til moderne badegæster.

Svømmehallen får en flottere og mere tiltrækkende arkitektur samt en række nye aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Bassinerne bliver fleksible og med forskellige kvaliteter, aktivitetsmuligheder og dybder. Dertil kommer et tyrkisk bad, saunaer, massagerum og andre wellnessrum – med udsigt over fjorden. Desuden etableres solceller ligesom der er fokus på at udnytte varmen fra restvandet og taget bliver efterisoleret for at sikre mindst mulig energitab.

De samlede udgifter til moderniseringen af Ringkøbing Svømmehal beløber sig til 31,8 mio. kr. Heraf har Lokale- og Anlægsfonden ydet et tilskud på 10 mio. kr., mens Ringkøbing-Skjern Kommune finansierer resten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078