23948sdkhjf

Fine gæster indviede Campus Randers

Det 6.500 m² store Campus Randers er netop blevet officielt indviet med gæster og kunstgaver.
Sygeplejersker, pædagoger og psykomotorikuddannede uddannes nu under samme tag i Randers.

Det er realitet efter, at Campus Randers på Museumsgrunden ved Jens Otto Krags Plads midt i Randers blev indviet den 4. november. Jørgen Nørby, næstformand i VIAs bestyrelse, takkede i sin tale ved indvielsen borgmesteren, arkitekter og bygherre for et forbilledligt samarbejde.

Foruden borgmester Henning Jensen Nyhuus og Jørgen Nørby holdt regionrådsmedlem Gert Schou og Jesper Bach, der har været projektchef på byggeriet af Campus Randers, tale. Jesper Bach forærede i den forbindelse tre malerier til den nye campus. Kunstværkerne blev overrakt til uddannelseslederne på henholdsvis pædagog-, sygeplejerske- og psykomotorisk terapeut-uddannelsen.

Over 1.000 studerende under samme tag
Den nye campus består af pædagog-, sygeplejerske- og psykomotorisk terapeutuddannelserne og omfatter desuden en afdeling af VIAs højskole for videreuddannelse og kompetenceudvikling. Campussen er på 6.500 m² og tæller mere end 1.000 studerende, kursister og medarbejdere.

Arkitekt og projekteringsleder på projektet var Friis & Moltke, totalentreprenør og bygherre var 5E Byg A/S i samarbejde med JOK ApS og ABB Byg ApS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141