23948sdkhjf

Multipark for millioner

NNC har sammen med en canadisk samarbejdspartner stået for opførslen af Helsingørs nye multipark.
Der venter lidt af en folkefest, når Helsingør Kommunes nye actionfyldte udendørs anlæg, Multiparken, sendes ud over rampen fredag den 11. november.

Multiparken omfatter faciliteter til blandt andet stort skateranlæg med plaza, bowls og stiforløb, parkouranlæg, overdækket amfiteater samt overdækket multibane, der er forberedt til fodbold, håndbold, volleyball og basketball inkl. mulighed for at etablere skøjtebane om vinteren.

Parken er design af Markus Wassberg og Ebbe Lykke. De har er blevet bistpet af to af verdens bedste udøvere, Rune Glifberg som skateboardkonsulent, og Filip Ljungberg som parkourkonsulent.

Totalentreprenør på projektet er NCC Construction Danmark A/S med New Line Skateparks incs., Canada som underentreprenør. Niars har været bygherrerådgiver.

Byggeperioden har været fra september 2010 til november 2011. Multiparken indvies og tages i brug den 11. november 2011 kl. 14.

Finansieringen er kommet fra bevillinger fra byrådet af de nødvendige anlægsmidler, i alt 33 mio. kr. Heraf udgør bidrag fra Realdania 4,8 mio. kr. og fra Lokale- og Anlægsfonden 4 mio. kr. Derud over har byrådet afsat midler til drift og vedligeholdelse af Multiparken, der grænser op til kulturinstitutionen Villa Fem, som skal stå for det daglige arbejde.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125