23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bygningsstyrelsen
Klima-, Energi- og Bygningsministeriet har oprettet Bygningsstyrelsen som en samlende enhed for byggeri og administration. Direktionen består af direktør Carsten Jarlov, vicedirektør Connie Barfod og projektdirektør Jan Quitzau Rasmussen.

DI Byggematerialer
Andreas Christensen, administrerende direktør Egernsund Tegl, og Mette Brøndum, direktør Lindab Profil er blevet valgt ind i bestyrelsen hos DI Byggematerialer i stedet for Søren P. Olesen, administrerende direktør Flügger, og Jens Piper, Pipers, direktør Teglværker A/S.

Kim Christensen, divisional preident hos Danfoss, blev valgt som ny næstformand for bestyrelsen (kilde: Licitationen).

Frederiksberg Kommune
Nicoline Holmblad, der hidtil har været konstitueret ejendomschef i Frederiksberg Kommune, er nu blevet fastansat i stillingen.

Hun afløser Henrik Schødts, der i stedet er blevet ansat hos Danmarks Radio (kilde: Licitationen).

Lindpro A/S
Flemming Lorents Steen er indtrådt i bestyrelsen hos Lindpro A/S i stedet for Johnny Ib Rasmussen (kilde: Biq.dk).

Lindpro er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder med hovedafdeling i Glostrup og 23 afdelinger fordelt over hele landet og organiseret i fem regioner.

MT Højgaard
Sabrina Lillelund er blevet ansat som udlejningschef i projektudviklingsafdelingen hos MT Højgaard (kilde: Licitationen).

Storke Vinduer
Mogens Ketler er fratrådt sin stilling som salgs- og markedschef hos Storke Vinduer til fordel for en stilling som salgs- og marketingchef i Hanstholm Havn (kilde: Berlingske Tidende).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094