23948sdkhjf

Fynsk tømrerfirma overtager konkurrent

Blikket er rettet mod kommunale byggeprojekter hos Kissendrup Tømrer & Snedker A/S, som har overtaget konkurrenten Tømrergården Kissendrup.
Kissendrup Tømrer & Snedker A/S er et firma i vækst.

Efter, at konkurrenten Tømrergården Kissendrup for nyligt blev overtaget, har Kissendrup Tømrer & Snedker A/S nu 24 ansatte. I ejeren Preben H. Jensens andet firma, Kissendrup Entreprenører er der yderligere 11 mand ansat. Det skriver Lokalavisen Nyborg.

Som en del af overtagelsesaftalen fortsætter Kjeld Bo Jensen fra Tømrergården Kissendrup med at gennemføre opgaver for sine gamle kunder, men under det nye firmas navn.

Kommunale opgaver i fokus
Udvidelsen til trods er der ingen tvivl om, at krisen i byggeriet også har påvirket det østfynske tømrer- og snedkerfirma.

Overskuddet hos Kissendrup Tømrer & Snedker skrumpede i 2010 til en lille kvart million, en fjerdedel af det foregående års overskud.

Preben H. Jensen lægger heller ikke skjul på, at det ikke er tid at fokusere på de store byggeprojekter. Det giver dog muligheder på andre områder:

- Vi har lige renoveret Magasinbygningen i Kerteminde, en af de store opgaver på det seneste. Men egentlig synes jeg, at der er rigeligt at se til inden for mindre reparationer og vedligeholdelse. Vi har nok at lave, siger Preben H.Jensen til Lokalavisen Nyborg.

Fremadrettet har han nu blikket rettet mod kommende års kommunale opgaver. Specifik nævner han interesse i den planlagte ombygning af Ullerslev rådhus, som en interessant opgave.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094