23948sdkhjf

Plan åbner for hotel-udvidelse i Herning

C.C. Contractor er totalentreprenør på Hotel Eydes udbygningsplaner, som er rykket nærmere med en ny lokalplan, der også tillader nye butikker og restauranter.
En ny lokalplan for et område på ca. 3.600 m² mellem Mindegade, Torvet og Søndergade i Herning banes vejen for udbygning af Hotel Eyde.

Hotellet ønsker at bygge en ekstra fløj med 27 nye værelser, som arkitektfirmaet Arkitec A/S har udarbejdet en plan over, samt sikre mulighed for indretning og udbygning af de eksisterende hotelfaciliteter.

Til opgaven er C.C. Contractor tilknyttet som totalentreprenør. Byggeriet skal stå færdigt senest den 1. maj næste år, så værelserne er klar til Giro d'Italia. Det skriver aoh.dk.

Prisen ligger over 20 mio. kr., men hvor meget projektet præcist løber op i vil formand for hotellet, Hardy Vesterholm, ikke røbe.

Butikker og boliger
Lokalplanen, som åbner op for hoteludvidelsen, åbner konkret for en byfortætning ved at bygge i højden og muliggøre byggeri af en værelsesfløj i baggården ved Hotel Eyde.

Ud over hotel fastlægges områdets anvendelse også til bolig, erhverv, liberale erhverv, butikker og forlystelsesetablissementer. Muligheden for en udvidelse af det eksisterende butiksareal ligger på ca. 1.000 m². Hermed er der mulighed for placering af detailhandelsbutikker med udvalgsvare på op til 760 m². Samtidig giver planen mulighed for placering af dagligvarebutikker – som dog kun må være special- eller delikatesseforretninger - på op til 350 m2.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172