23948sdkhjf

Nyt uddannelsesakademi for VVS'ere

Uponor i Randers åbner nyt uddannelsesakademi for landets VVS- og infrastrukturmedarbejdere, hvor Teknisk Håndbog kombineres med nye uddannelsesfaciliteter.
Den 3. november slår det nye Uponor Academy officielt dørene op.

Derefter går startskuddet for de første kursister, der kan tage plads i det spritnye uddannelsescenter for VVS- og infrastruktur-medarbejdere. Målgruppen for Uponor Academy er både forhandlere, kommuner og forsyningsselskaber, og det er det eneste sted i landet, hvor både VVS og infrastruktur kombineres med Uponor teknisk håndbog.

Det helt nyindrettede uddannelsescenter tilbyder kursisterne en lang række uddannelsesforløb om systemløsninger til både VVS og infrastruktur, herunder også lovgivningen på området og de tilhørende normer. Det sikrer, at brugere, rådgivere, installatører, entreprenører, tilsynsførende, forhandlere, tekniske forvaltninger, forsyningsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner kan dygtiggøre sig og samtidig blive opdateret på områder som brugsvand og gulvvarme, samt regn- og spildevand, der lige nu undergår store forandringer pga. klimaændringerne.

- Det er helt unikt, og vi forventer da også, at vi fremover vil opleve stor søgning til det nye akademi. Ikke mindst på områder som regnvandshåndtering, inde- og underjordiskventilation samt klimaudfordringerne på VVS siden, som er inde i en kraftig omstillingsproces, forklarer Birger Steenberg, direktør i Uponor VVS i Glostrup og Franz Cuculiza, adm. direktør i Uponor i Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266