23948sdkhjf

Virksomheder roser energirådgivning

Håndværkere, installatører og leverandører af energieffektivt udstyr kan tjene på energiprojekter sat i værk på baggrund af energiselskabernes energirådgivning.
Elselskabernes energirådgivning får gode karakterer af 300 virksomheder, og virksomhederne er klar til at skære endnu mere af energiregningen. Det viser en ny Epinion-undersøgelse.

I kampen mod stigende energipriser bruger danske virksomheder elselskabernes energisparerådgivning med stor tilfredshed.

Energiselskabernes rådgivning skærer årligt 1,5 mia. kr. af erhvervslivets energiregning, og virksomhederne tegner et entydigt billede af, at rådgivningen også er med til at give ny viden og lyst til at spare endnu mere energi.

Opgaver til installatører og håndværkere
Tallene stammer fra en Epinion-rundspørge blandt 300 virksomheder, som har modtaget rådgivning fra elnetselskabernes energirådgivningsvirksomheder.

Undersøgelsen viser, at 84 procent af virksomhederne er meget tilfredse eller tilfredse med den rådgivning, de får. 73 procent af virksomhederne vil gerne spare mere energi – de fleste vil gerne gøre det inden for det kommende år. 60 procent af virksomhederne i undersøgelsen svarer, at de har inddraget andre virksomheder i forberedelsen og gennemførelsen af deres energibesparelser.

- Det er især glædeligt, at det giver virksomhederne ny viden, der forbedrer deres konkurrenceevne og skaber vækst i Danmark, vurderer chefkonsulent i Dansk Energi, Jens Gorm Hansen, og tilføjer:.

- Det er desuden enormt positivt, at energispareprojekterne i vidt omfang betyder mere arbejde for især håndværkere, installatører og leverandører af energieffektivt udstyr.

Fakta om elselskabernes energisparearbejde
* Energiselskaberne gennemførte i 2010 energibesparelser svarende til 400.000 husstandes strømforbrug. * Energiselskabernes spareindsats i 2010 vil i årene, der kommer medføre ca. 7 mia. kr. i sparede energiudgifter hos energiforbrugerne, heraf ca. 1,5 mia. kr. i erhvervslivet.

Læs hele undersøgelsen på Dansk Energis hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125