23948sdkhjf

Succes med sammenlægning af boligselskaber

Filsø Boligselskab i Vestjylland blev skabt gennem en sammenlægning af Blåvandshuk og Blåbjerg almennyttige boligselskaber.
I dag glæder formanden for Filsø Boligselskab sig over at have et stabilt og velkørende fælles boligselskab.

Boligselskabet blev dannet gennem en sammenlægningsproces mellem de to små almennyttige boligselskaber i Blåvandshuk og Blåbjerg startede i 2007. Årsagen var, at de to små almennyttige boligselskaber var bange for at blive lidt for små.

Sidste år markerede det nye navn, Filsø Boligselskab, at sammenlægningen var endegyldig.

Gik efter bogen
- Fra starten var det meget vigtigt for os at sikre ligeværdighed mellem de to gamle boligselskaber. Ingen måtte føle, at de blev slugt af det andet boligselskab. Og det er heldigvis lykkedes fuldt ud, fortæller formand Helle Braa.

De to gamle bestyrelser er fundet sammen i problemfri forening, og der har endnu ikke været kamp om formandsposten. Stordriftsfordele har man ikke mærket noget til endnu, men formand Helle Braa er alligevel ikke i tvivl om, at sammenlægningen var rigtig.

Nu står boligselskabet stærkere til at møde de udfordringer, der ofte vil komme, når man har at gøre med boliger, som ligger langt ude på landet. Det gør Filsø Boligselskabs.

- Tiden er ikke til, at folk vil bo i de små samfund. De søger mod de større byer, der ikke er truet af skolelukninger og manglende indkøbsmuligheder. I øjeblikket går det dog rimeligt godt med udlejningen, men der kan meget let komme større udfordringer i fremtiden, siger Helle Braa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11