23948sdkhjf

JCN Byg opfører 30 plejeboliger i Struer

Ombygningen af Enggård Centret i Struer omfatter både nedrivning, renovering og nyt byggeri. Resultatet bliver 30 fremtidssikrede plejeboliger.
Enggård Centret i Struer gennemgår de kommende år en større ombygning.

Projektet omfatter nedrivning af fløjen A6 og opførsel af 30 nye boliger. I det nye byggeri bliver der lavet 3 etager med 7+7+7 boliger. De sidste 9 boliger bliver opført som en ny etage ovenpå eksisterende A10. Desuden renoveres badeværelser i 18 lejligheder i A10.

Byggeprojektet koster i alt 80 mio. kr. og de nye bygninger forventes færdige medio 2013. JCN Byg A/S, Vildbjerg, med arkitektfirma GPP Arkitekter A/S, KR H Nielsen Aps står for byggeriet.

Sammenbygning af nyt og gammelt
Nybygningen og renoveringen af peljecentret er netop blevet markeret med et første spadestik af borgmester Niels Viggo Lynghøj og beboer Peter Lidegaard.

Nybyggeriet opføres som etagebyggeri i tre plan og spænder i en bue fra den oprindelige hovedbygning mod Anlægsvej og over til de eksisterende boliger mod parken. Boligerne sammenbygges med eksisterende boliger mod parken, og på 2. sal bygges nye boliger ovenpå de eksisterende.

Ved at bygge ovenpå A10 opnås god logistik og sammenhængskraft i bygningsanlægget, ligesom den eksisterende tagkonstruktion på A10 som har det dårligt fjernes, og der er nyt tag i stedet med større isoleringsværdi og dermed mindre varmetab og mindre driftsudgifter. Desuden udskiftes eksisterende ventilationsanlæg til et nyt og mere effektivt anlæg, med reducerede driftsomkostninger til følge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093