23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkitekternes Ejendomsselskab A/S
Erik Adolphsen er fratrådt som adm. direktør til fordel for Cristina Patricia Lage.

Bach Gruppen A/S
Bach Gruppen har stiftet BG Beton A/S med en ledelse bestående af Finn Peter Bach, Lene Christensen og Palle Buhl Jørgensen.

DTU
Henrik C. Wegener er ansat som ny prorektor. Han kommer fra en stilling som institutdirektør på DTU Fødevareinstituttet, hvor han har været ansat siden 2006.

Henrik C. Wegener afløser DTU’s nuværende prorektor, Anders Bjarklev, som den 1. november tiltræder stillingen som rektor på DTU.

Flügger A/S
Stine Bosse (fhv. koncernchef og adm. direktør i Tryg A/S) er indtrådt som formand for bestyrelsen, hvor Thorkild Juul Jensen er udtrådt. Endvidere er Morten Boysen (adm. direktør i Expert Retail Danmark A/S) tiltrådt som næstformand.

Jansson El A/S
Henrik Flensborg og Erik Stridbæk er begge udtrådt af bestyrelsen. Jørgen Lægaard og Claus Lomholdt Poulsen er indtrådt.

Jansson El er en del af installationsvirksomheden Jansson Gruppen.

JM Danmark A/S
Martin Johan Asp er indtrådt som formand for bestyrelsen. Han afløser Sten Gunnar Hamberg, som dog forbliver i bestyrelsen.

JM Danmark arbejder med udvikling af boliger og boligområder og er en del af svenske JM AB.

Karl Molin Stålkonstruktioner A/S
Anders Hjulmand, Lise-Lotte Molin Elkjær, Flemming Molin og Benny Molin er alle udtrådt af bestyrelsen. Henrik Lindstrøm Knudsen og Henrik Heide Ottosen er herefter indtrådt.

Karl Molin producerer stålkonstruktioner til byggeriet.

Kvik A/S
Thomas E. Sørensen, 33 år, er ansat som Country Manager for det engelske marked hos Kvik A/S i Vildbjerg.

Han er rekrutteret i køkkenkoncernens egne rækker og har hos Kvik de sidste fem år arbejdet med markedsudvikling og salg af butikker.

Læs mere i artiklen Kvik klar til at erobre Storbritannien

MT Højgaard
Per Sander er ansat som markedschef med ansvar for relationerne til professionelle erhvervsvirksomheder, mens Frank Nyegaard er blevet kundechef med Fyn og Sydjylland som arbejdsområde.

Læs mere i artiklen MT Højgaard udvider medarbejderstaben

Rambøll Fonden
Helen Kristensen har overtaget Ole Høed Nørlevs post som bestyrelsesmedlem.

Rambøll Fonden er stiftet i 1971 og ejer 93 % af Rambøll Gruppen A/S. Fondens formål er at fremme selskabets beståen og udvikling i økonomisk og erhvervsmæssig henseende.

Schneider Electric Danmark
Henrik Vindt, 44 år, er pr. 1. september udnævnt til direktør for Kvalitet og Kundeservice og bliver fremover en del af den danske topledelse.

Han kommer fra en stilling som teknisk chef og teamleder i Schneider Electrics Technical Support, hvor han havde ansvaret for kundesupport på såvel Lauritz Knudsen som Schneider Electric produkter.

I sin nye stilling får Henrik Vindt, udover den tekniske rådgivning i kundecenteret, også ansvar for produktkvalitet, kundetilfredshed, ordrehåndteringen og ISO-certificeringer.

Stender Entreprise A/S
Jan Hollænder er tiltrådt som salgschef.

Stender Entreprise er et ingeniørfirma med speciale i bygherrerådgivning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109