23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Adept
Den 1. september tiltrådte arkitekt Sanne Lindhardt en nyoprettet stilling som tegnestuechef. Hun er tidligere leder af arkitektafdelingen i NNE Pharmaplan og vicedirektør i Dansk Arkitektur Center

Desuden overtager Ida Richter Brændstrup pr. 1. oktober ansvaret for PQ og presse efter Jennifer Dahm Petersen, som har valgt at søge nye udfordringer.

Læs mere i artiklen Adept udvider ledelsen

Arkitektforeningen
Arkitektforeningens bestyrelse har udpeget 8 medlemmer af foreningens nyetablerede konkurrenceudvalg. Medlemmerne af udvalget er: Jan Albrechtsen (formand), Mette Mogensen, Grith Beck-Nielsen, Mikala Holme Samsøe, Klaus Petersen, Rikke Hansen, Michael Sørensen og Eva Jarl Hansen.

Byggesocietetet
Lars Heilesen er fratrådt som formand for Byggesocietet. Han afløses af Tony Christrup og Jytte Bille, der skal dele formandskabet.

Byggesocietetet er en interesse- og netværksorganisation med ca. 1.300 medlemmer fra alle hjørner af byggebranchen og fra alle dele af landet.

C.A. Entreprise ApS
Thomas Peter Kajhøj Schjællerup er fratrådt som direktør hos C.A. Entreprise ApS til fordel for Mikkel Heinrich Nielsen.

Frese A/S
Ralf Lønstrup, 39 år, er ansat som salgsingeniør og skal varetage kontakten til grossister på det jyske marked og rådgive VVS-firmaer, boligforeninger samt rådgivende ingeniørfirmaer.

Frese leverer automatiske reguleringsventiler til HVAC-markedet.

Miljø-Byg A/S
Per Jessen er tiltrådt som bestyrelsesformand for Miljø-Byg A/S.

Miljømærkning Danmark
Lene Juul Lethenborg, 41 år, er tiltrådt som afdelingschef. Hun har tidligere været afdelingsleder i Strålfors Information Logistics og har siden 2008 arbejdet som afdelingschef i Rias.

Rambøll
Rami Hammami er blevet udnævnt til afdelingsleder for Geotechnics, Kristoffer Vrang er blevet udnævnt til afdelingsleder for Geophysics and Geohydrology, og Rasmus Walter er blevet udnævnt til afdelingsleder for Urban Civil Works, alle tre i Rambølls Infrastruktur & Transport division.

Schneider Electric Danmark
Thomas Andersen er udnævnt til direktør for Power Business og Christophe Gamelin til ny direktør for LifeSpace Business i Schneider Electric Danmark.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering og -styring, og i Danmark omfatter selskabet blandt andet Lauritz Knudsen.

Solar A/S
Flemming Koch forlader stillingen som corporate IT director efter gensidig overenskomst.

Solar er blandt Danmarks førende el-, vvs- og ventilationsgrossister.

Spæncom A/S
Thierry Condurier er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Samtidig er Pierre Maurice René Brousse udtrådt af bestyrelsen, mens Berend Jongsma og Mikko Markus Kilpinen begge er indtrådt.

Troldtekt A/S
Bo Pedersen er blevet ansat hos Troldtekt A/S som ny salgschef for projekt- og forhandlersalget i Danmark.

Troldtekt producerer og leverer byggematerialer med speciale i akustikløsninger.

V8 Construction A/S
Jesper Lyngby Jepsen er ansat som byggeleder.

I samme virksomhed er Per Feldthaus indtrådt som medlem af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.364