23948sdkhjf

Byggesager på et sundt fundament

En specialiseret tilgang til byggebranchen gør Dansk Fundering A/S i stand til at løfte komplekse funderingsopgaver, hvor andre entreprenører kommer til kort. Den fremadstormende virksomhed favner dog bredere end blot fundering

Rammede pæle, pressede pæle, skruede pæle, borede pæle og understøbning. Dansk Fundering udfører pælefunderinger i alle afskygninger, og den alsidige entreprenørvirksomhed er specialister i at løfte projekter med vanskelige funderingsforhold.

Selektering og specialisering

Dansk Fundering har et selekteret maskinudvalg og en specialiseret arbejdsform, der åbner for en række muligheder og fordele, når adgangen er begrænset og pladsen er trang.

– De fleste har nok hørt, hvor meget en 90 tons rambuk larmer, når den står og hamrer med 6-9 tons på jernbetonpæle. Til sammenligning vejer vores største rambuk 11 tons og genererer langt mindre rystelser og støj, hvilket er en stor fordel i tæt befolkede bymiljøer, forklarer Morten Kliver, nytiltrådt direktør i Dansk Fundering med en fortid i både Per Aarsleff og NCC Hercules.

– Vores fremgangsmåde adskiller sig fra andre entreprenører. Vi rammer med stålpæle, som tilpasses på stedet, hvorfor vi aldrig står stille og afventer nye leverancer af pæle. På den måde undgår vi at spilde bygherres penge og installere flere pælemeter end nødvendigt. Når pælene er rammede, tilpasser vi selv højden, hvorefter pælene udstøbes og armeres. Det hele laves med den samme maskine, og den fylder mindre end de traditionelle rambukke, fortsætter han.

Bred vifte af kompetencer

Folk er mere end velkomne til at ringe og forhøre sig om mulighederne for at ændre et projekt om til en stålpæleløsning, påpeger Morten Kliver og understreger, at Dansk Funderings kompetencer favner bredere end mange måske tror:

– Vores navn kan give opfattelsen af, at vi udelukkende beskæftiger os med fundering, men vi kan faktisk håndtere en række grundlæggende opgaver i et byggeprojekt. Det gælder blandt andet udgravninger, betonkonstruktioner, kloakinstallationer og fugtsikring, og vi vil hellere end gerne varetage disse opgaver som en samlet pakke, fortæller han og fortsætter:

– Jeg fornemmer, at der er en efter­spørgsel på denne type pakkeløsninger, da de eliminerer fordyrende og tidskrævende grænseflader. Vi opfordrer derfor bygherrer til at inddrage os på et tidligt tidspunkt, så vi har de bedste forudsætninger for bringe vores ekspertise i spil, i tæt samarbejde med bygherren og den rådgivende ingeniør, for dermed præge projektet på bedst mulig vis, afslutter Morten Kliver.

FUNDERING: Stabilisering af eksisterende konstruktioner og fundering af nye - alle løsninger udføres i egenproduktion.

BETON:  Betonarbejder i forbindelse med fundering samt konstruktioner med en vis sværhedsgrad – eksempelvis vandtætte kældre med gulvniveau under vandspejl.

KLOAK: Nyanlæg samt renovering af afløbsinstallationer og dræn - som autoriseret kloakmester kan Dansk Fundering stå for alt fra projektering til udførelse.

FUGTSIKRING: Horisontal og vertikal fugtsikring af kælder- og ydervægge

SPUNS: Harpunankre, københavnerspuns, skrueankre og traditionel spuns.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078