23948sdkhjf

Generationsskifte: Kurt Kirkegaard giver stafetten videre

Tømrermester Kurt Kirkegaard har valgt at videregive stafetten til sønnen Claus Kirkegaard, som også er uddannet tømrer og ansat i firmaet på Kornmarken i Billund. Det skriver tømrerfirmaet i en pressemeddelelse. 

- Det er for mig afgørende at give mit livsværk godt videre til næste generation, nu hvor firmaet er på toppen igen, siger Kurt Kirkegaard i pressemeddelelsen.

Han henvisning dermed til, at tømrerfirmaet Kurt Kirkegaard A/S gik konkurs i 2012. I den forbindelse måtte 50 af de dengang 70 ansatte fritstilles, mens de resterende 20 fulgte med over i det nye selskab.

Også ny direktør
I første omgang har Claus Kirkegaard overtaget 40 pct. af aktierne i Kurt Kirkegaard A/S, og tanken er at firmaet i løbet af de næste fem-syv år kommer helt på sønnens hænder. 

- Jeg glæder mig til, at jeg stille og roligt, kommer mere og mere ind i virksomheden. Jeg er i gang med en ledelsesuddannelse, for at få ledelsesværktøjer og indtil videre vil jeg primært have en funktion, som projektleder på såvel erhvervs- og private byggerier, siger Claus Kirkegaard i pressemeddelelsen. 

Samtidig med, at Claus Kirkegaard bliver medejer, sker der en strukturændring i virksomheden, så Kim Søgaard bliver administrerende direktør med ansvar for den daglige drift og Kurt Kirkegaard direktør. 

Tømrervirksomhed for sig, og snedkervirksomhed for sig
Virksomhedens to selvstændige afdelinger, skifter ved samme lejlighed navne og logo. Tømrervirksomheden kommer til at hedde Kirkegaard Byggeri, mens snedkervirksomheden bliver til Kirkegaard Woodshop. Kim Søgaard har driftsansvaret for begge afdelinger. 

Kirkegaard Byggeri håndterer en bred vifte af byggeopgaver for både private og erhvervskunder. Kirkegaard Woodshop fremstiller specialinventar til f.eks. butikker, offentlige og private institutioner beliggende i både i ind- og udlandet.

Virksomheden har sammenlagt 35 medarbejdere, som er fordelt på Kirkegaard Byggeri og Kirkegaard Woodshop.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094