23948sdkhjf

CG Jensen får totalentreprise på 12.000 kvm kontorbyggeri

Vinder opgave nummer to hos malingkoncern i Lyngby

CG Jensen er for øjeblikket i gang med at udvide Hempels hovedkontor i Lyngby med et nyt laboratorium. 

Nu kan endnu en ordre føjes til. 

Entreprenørvirksomheden skal for malingleverandøren opføre en ny administrationsbygning på knap 12.000 kvm, HQ2, Den opføres ved siden af det eksisterende hovedkvarter – og en 60 meter lang gangbro, der skal forbinde de to komplekser. 

- Vi er rigtig glade for at kunne rykke fra den ene byggesag og direkte videre til den næste for den samme kunde. Vi har et rigtig godt samarbejde med bygherren, som vi sætter stor pris på, skriver Stine Monrad Kollerup, CG Jensens kommunikationschef, i en mail til Licitationen. 

CG Jensen er totalentreprenør på udvidelsen med Årstiderne Arkitekter samt Sweco Danmark som rådgivere. 

CG Jensen påbegynder opførelsen af HQ2 til oktober. 

Én samlet løsning
Hempels nye administrationsbygning bygges som to forskudte bygningskroppe i henholdsvis fem og seks etager og kommer til at indeholde kontorarealer med tilhørende støttefunktioner til i alt cirka 250 medarbejdere.  

- Vi er glade for at kunne tilbyde bygherren én samlet løsning, hvor vi håndterer alle dele af byggeprocessen, siger divisionschef for Byggeri, Jan Johansen, i en pressemeddelelse om opgaven. 

Hempels eksisterende hovedkvarter HQ1 ligger ud til Lundtoftegårdsvej. Den nye administrationsbygning HQ2 opføres på den modsatte side af vejen, hvorfor CG Jensen også skal opføre en lang gangbro på tværs af Lundtoftegårdsvej, så medarbejderne ubesværet kan krydse bygningerne i det daglige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096