23948sdkhjf

Boligselskab i Humlebæk peger på MT Højgaard

91 rækkehusene på Boserupvej i Humlebæk skal have nyt tag og renoverede facader. Den opgave har MT Højgaard og Hejrevangens Boligselskab nu skrevet kontrakt på. 

Hovedentreprisesummen har en værdi af omkring 40 mio. kr. og omfatter renoveringen af rækkehusene i to afdelinger på Boserupvej.  Det oplyser MT Højgaard i en pressemeddelelse.

Hejrevangen Boligselskabs afdeling 5 og 6 indeholder 18 blokke bygget i 1968. Eternitbølgepladerne skal udskiftes med fast undertag og betontagstenstag, der skal etableres nye forstærkninger i facaden til det nye tag, og vinduer og døre skal udskiftes. Desuden vil alle loftrum og effekter på lofterne blive asbestsaneret i forbindelse med udskiftningen af tagbelægningen. 

Totalrådgivningen varetages af Pålsson Arkitekter i samarbejde med Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma. 

Sender egne tømrer i aktion
Arbejdet vil blandt andet blive udført af MT Højgaards egne tømrer- og murerafdelinger, som vil gå i gang med arbejdet allerede her i maj måned. 

- MT Højgaard har i løbet af det seneste år vundet flere renoveringsopgaver og er lige nu i gang med renoveringer af Bellisbakken i Birkerød, Skoleparken i Bagsværd og Magdalene Parken i Vedbæk. Vi har opbygget en stor erfaring inden for området, som vi også vil få gavn af på dette projekt, siger Michael Christiansen, der er afdelingsdirektør for tømrerne i MT Højgaard, i pressemeddelelsen. 

Arbejdet vil blive udført, mens beboerne stadig bor i boligerne, og forventes afsluttet i september 2020.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125