23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkitektforeningen
Jan Albrechtsen, partner i Tegnestuen Vandkunsten, er udpeget som leder af et nyt konkurrenceudvalg, der får til opgave at rådgive og sparre med ledelsen af Arkitektforeningens Konkurrenceafdeling.

Udvalget kommer til at bestå af otte medlemmer.

Arkitektskolen Aarhus
38-årige Nicolaj Johansen er tiltrådt som chefkonsulent og leder af uddannelsesadministrationen. Han kommer fra en stilling i den kommunale sektor og har tidligere været ansat i Erhvervs- og Boligstyrelsen.

Base Erhverv A/S
Kristian Stisen er udtrådt af bestyrelsen for Base Erhverv A/S.

Base Erhverv A/S er specialiseret inden for erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise.

Byggecentrum
Nikolaj Nielsen er ansat i nyoprettet stilling som salgs- & marketingchef i Byggecentrum.

Byggecentrum formidler viden om byggeri, energi og miljø til og har desuden to byggevareudstillinger i hhv. Middelfart og Ballerup.

Dansk Beton
René Kjærsgaard-Nielsen har overtaget hvervet som formand for Dansk Beton efter Ole Nørklit fra Unicon.

René Kjærsgaard-Nielsen, der i marts 2010 blev udnævnt som adm. direktør i Spæncom, har hidtil været næstformand i Dansk Beton.

Ny næstformand bliver i stedet Preben Rosenkilde fra Ikast Betonvarefabrik, mens Ole Nørklit fortsætter som medlem af bestyrelsen.

Dansk Erhverv
Dansk Erhverv har ansat Jakob Scharff som ny chef for offentlig-privat samarbejde.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der repræsenterer 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

Dansk Industri
Jens-Holst Nielsen er udnævnt til ny markedschef i DI og afløser dermed Hans Peter Slente, der er ny branchedirektør i DI energibranchen.

DTU
DTU’s bestyrelse har besluttet at ansætte prorektor, professor, dr.techn. Anders Overgaard Bjarklev som rektor for DTU pr. 1. november 2011.

Jakobsen & Blindkilde A/S
Elvin Eckerberg er ansat som projektchef med ansvar for total- og hovedentrepriser.

Eckerberg kommer fra en stilling hos MT Højgaard, hvor han bl.a. har stået i spidsen for byggerierne ved Viborg Rådhus og Onkologihuset på Herning Sygehus.

Jakobsen & Blindkilde udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde.

Multiform
39-årige Claus Barrett er pr. 20. juni ansat som adm. direktør hos køkkenproducenten i Kibæk. Han har bl.a. en baggrund som butikschef og ejer af HTH Køkkenforum i Kolding.

Hos Multiform bliver Claus Barrett ny adm. direktør efter Erik Theill, der trådte til i februar måned, da den daværende direktør, Bjarne Schmidt, forlod virksomheden til fordel for en direktørpost i Hurup Møbelfabrik.

Erik Theill er også adm. direktør i JKE Design, og i en periode har han således stået i spidsen for begge selskaber. Erik Theill fortsætter som adm. direktør i JKE Design og sidder desuden i koncernledelsen hos moderselskabet Ballingslöv International.

Skana Entreprise
Peer Kisbye er pr. 1. august ansat som ny direktør. Han har de seneste 16 år været ansat hos NCC, senest som projektdirektør for NCC Beton & Råhus.

Med ansættelsen af Peer Kisbye har Skana Entreprise dermed fundet afløseren for Ea Ovdal Nielsen, som efter gensidig aftale forlod Skana Entreprise ved udgangen af maj måned.

Skana Entreprise har rødder tilbage til 1930’erne og er i dag ejet af Engsø Gruppen. Selskabet er specialiseret i at udføre ombygnings- og renoveringsopgaver, særligt i beboede bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094