23948sdkhjf

Gør klar til et generationsskifte langt ude i fremtiden

Enco A/S – El i Glostrup vokser efter flere travle år og udvider nu ejerkredsen. Det skal fremtidssikre installationsvirksomhedens ledelse og evne til fortsat at kunne indfri kundernes forventninger, lyder det i en meddelelse fra firmaet.

Virksomheden blev etableret i 2002 af elinstallatør Stig Weberg-Petersen og er vokset fra få medarbejder til nu næsten 100. 

- Da jeg etablerede Enco A/S – El varetog jeg mange roller for at fylde virksomhedens ordrebog. Jeg skulle både opsøge kunder, beregne tilbud og styre projekterne, siger indehaver og direktør Stig Weberg-Petersen og fortsætter: 

- For at fortsætte væksten og fremtidssikre virksomheden gør vi organisationen klar til et generationsskifte, som ligger mange år frem i tiden.

Henrik Andersen og Martin Østergaard leder henholdsvis virksomhedens Entreprise- og Serviceafdeling og har været en del af ledergruppen siden 2017. De to har valgte at takke ja til tilbuddet om at blive partnere i virksomheden.

Med de nye folk i ejerkredsen vil Stig Weberg-Petersen fremover fokusere mere på at udvikle nye forretningsområder og længerevarende relationer.

Flere teknikopgaver 
Installationsvirksomheden mærker, at flere efterspørger mere tekniske løsninger, så som sikring og bygningsautomatik. Løsninger som virksomheden tidligere har at indkøbt hos underleverandører,

- Jeg synes det spændende for jeg kan se tendensen går på at flere og flere installationer bliver tekniske og meget bliver automatiseret og derfor har jeg behov for at vores afdeling kommer til at stå stærkere på denne platform,  siger serviceleder Martin Østergaard om virksomhedens nye udfordringer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096