23948sdkhjf

Stark overtager MSK’s industrielle pladeafdeling

På 1-årsdagen for lanceringen af Stark Industri udvides tilbuddet til kunder i pladebranchen nu yderligere.
Sammenlægningen af de to virksomheders industrielle aktiviteter sikrer Stark Industri et markant bredere sortiment med flere varegrupper og flere produktvarianter inden for hver varegruppe:

- Det var med et ønske om at kombinere specialistviden inden for plader med adgang til alt, hvad der skal bruges til de konkrete projekter, at Stark Industri blev lanceret. Med overtagelse af aktiviteterne fra industriafdelingen hos MSK Scandinavia, samler vi nu ekspertisen hos én leverandør, siger direktør Jon R. Juhl fra Stark Industri.

Hos MSK Scandinavia fremhæver adm. direktør Jan Falck, at aftalen samtidig styrker MSK’s muligheder for at præsentere sine produkter med et udvidet sortiment i Starks knap 90 trælastforretninger.

MSK Scandinavia har arbejdet med salg til den pladeforbrugende industri siden 1980, men efter overtagelsen af Wallmann A/S i 2004 har fokus i overvejende grad været på salg af bygge- og interiørmaterialer til trælaster og byggemarkeder:

- Overdragelsen af aktiviteterne på det industrielle område betyder, at vi kan koncentrere os om fremtidens kerneområde, som forventes udvidet kraftigt i de kommende år såvel i Danmark som i resten af de skandinaviske lande, siger Jan Falck.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125