23948sdkhjf

5000 ton asfalt i mere end 100 etaper

SuperAsfalt A/S er en relativt nystartet virksomhed, som producerer både miljøvenlig og traditionel asfalt til erhvervs- og privatkunder samt kommuner

Høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og asfaltproduktion, der overholder alle krav inden for lovgivningen, er omdrejningspunktet i den fremadstormende virksomhed, som har sin daglige gang på Prøvestenen i Københavns Havn.

Trafikale hensyn
SuperAsfalt har forestået asfaltarbejdet på Ny Amagerbrogade. Virksomhedens til dato største opgave, som er forløbet over en periode på halvandet år i tæt samarbejde med hovedentreprenør Barslund A/S. Byggesagens lange varighed skyldes de særlige omstændigheder, man har været nødt til at indordne sig under i forbindelse med projektet.
– En af de største udfordringer har været trafikken. Den motoriserede trafik har vi været i stand til at styre med afspærring, men det vrimler med både fodgængere og cyklister, som vi har været nødt til at tage hensyn til og ofte dirigere ind på samme fortov. Jeg synes dog, at det er lykkedes rigtig fint, forklarer Keld Blom Nielsen, salgs- og entrepriseleder hos SuperAsfalt A/S.

Fleksibilitet fremfor alt
Udover de trafikale udfordringer har SuperAsfalt udført deres arbejde i nogle afgrænsede – og ofte uforudsete – tidsintervaller, hvilket har stillet store krav til virksomhedens fleksibilitet.
- Vi har trådt til lige så snart, der er blevet trykket på knappen, og der har været et stykke arbejde, som skulle laves. Sammen med Barslund har vi haft en form for task force, der lynhurtigt sørger for afspærring og beslutter den fremgangsmåde, som tilgodeser flest muligt på samme tid. Det gælder i forhold til fodgængere, cyklister, biler, beboerne og lignende, fortæller Keld Blom Nielsen og fortsætter:
- Det er ikke bare at køre asfalt fra A til B - man er nødt til at arbejde i en slags vekselforløb, og vi har gennemført mere end 100 etaper derude. Det langstrakte forløb har dog også været medvirkende til, at vi har oparbejdet et stærkt bånd og stor samhørighed med Barslund, som vi har haft et utroligt vellykket samarbejde med, afslutter han.

FAKTA


- SuperAsfalt A/S indgår i samme koncern som ENVISO GROUP A/S, som beskæftiger sig med innovative miljø- og klimamæssige systemløsninger med særligt fokus på genanvendelse
- I løbet af de mere end 100 etaper på Ny Amagerbrogade har SuperAsfalt lagt cirka 5000 ton asfalt og udført mere end 10.000 m2 fræsearbejde - På fabrikken på Prøvestenen i Københavns Havn produceres der kvalitetsasfalt døgnet rundt, som bl.a. transporteres videre til virksomhedens asfaltsiloer

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078