23948sdkhjf

Jysk entreprenør-virksomhed åbner nyt selskab på Sjælland

BASE Erhverv as i Horsens trodser finans- og byggekrise ved at gå stik imod strømmen. Horsens-virksomheden har den 1. marts etableret sig på Sjælland med et nyt selskab: BASE Erhverv Øst as.
Baggrunden for etableringen på Sjælland er en strategisk beslutning om at være en landsdækkende virksomhed. I flere år har BASE Erhverv as udført en række erhvervsbyggerier i Jylland og på Fyn.

Mulighederne for at etablere et selskab øst for Storebælt er jævnligt blevet overvejet – ikke mindst fordi søsterselskabet Dansk Boligbyg a/s allerede udfører boligbyggeri i hele landet. Dette selskab har også hovedkontor i Horsens, og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde.

Med etableringen af BASE Erhverv Øst as, der har domicil hos Dansk Boligbyg a/s i Roskilde, er udbygningen i Danmark komplet, hvorfor de 3 søsterselskaber nu kan tilbyde at udføre både bolig- og erhvervsbyggeri over hele Danmark.

Som daglig leder af den nye entreprenør-virksomhed er ansat bygningsingeniør Niels Blom, 41 år, der desuden er medejer af selskabet. Han kommer med mere end 15 års erfaring indenfor byggeri – både fra byggeindustrien og entreprenørbranchen – og senest med 10 års erfaring som projektchef og bygherre fra flere større ejendoms-udviklingsselskaber i Danmark.

Hovedformålet med BASE Erhverv Øst as er at opføre erhvervsbyggerier i både totalentrepriser og hovedentrepriser for investorer, developere og erhvervskunder. Til hvert byggeprojekt samarbejder virksomheden altid med dygtige, stabile fagentreprenører, ingeniører og arkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11