23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyt fra Køge Kyst og Euroskills

Køge Kyst
Anker Boye, tidligere borgmester i Odense, tiltræder 1. juli som ny bestyrelsesformand for byudviklingsselskabet Køge Kyst.

Anker Boye har på det seneste foretaget et skift fra at være politiker på fuld tid til at engagere sig i byudvikling gennem bestyrelsesposter. På det seneste er han således trådt ind i bestyrelserne for Gartnerbyen i Odense og for FB Gruppen, der står bag udviklingen af en ny bydel på det gamle grønttorv i Valby.

Som bestyrelsesformand for Køge Kyst kommer Anker Boye til at arbejde løbende sammen med Køge Kysts projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen og hendes folk.

Anker Boye erstatter ejendomsrådgiver Steen Winther-Petersen, der fratræder på grund af sygdom.

EuroSkills
Det danske landsholdhold er klar til EuroSkills 2018 i Budapest, hvor 450 unge fra erhvervsuddannelserne i 26 europæiske lande vil konkurrere indenfor 42 forskellige fag.

Landsholdet består af 12 unge, der skal konkurrere i 10 forskellige fag. De bruger masser af fritid på træning, og for de flestes vedkommende er der i løbet af sommeren også tale om længere træningsforløb på op til tre-fire uger.

I lyset af de mange rapporter om alvorlig mangel på faglærte på det danske arbejdsmarked har SkillsDenmark valgt at kalde de 12 unge for "Danmarks vigtigste landshold".

- De mest alvorlige scenarier spår en mangel på 60.000 - 70.000 faglærte i 2025. Det er derfor, vi tillader os at kalde vores unge landsholdsdeltagere for Danmarks vigtigste landshold, siger Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078