23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Deas, Lifa Landinspektører, Aldi

Niras
Mai-Britt Hemme, 42, er ansat som afdelingsleder i Niras, Esbjerg. Som uddannet civilingeniør kommer hun fra et job ved DIN Forsyning i Esbjerg, hvor hun var programleder og fagkoordinator. Hos Din Forsyning har Mai-Britt blandt andet haft ansvaret for projektledelsen af store anlægsprojekter - herunder nedlæggelse af et renseanlæg. Som afdelingsleder i NIRAS skal hun nu gå i spidsen på forskellige typer af projekter ifm. spildevand og klimatilpasning. Hendes første opgave for Niras bliver en ny strukturplan for renseanlæg hos Din Forsyning.

Deas
Mads Tiedt, 48 år, er ny leasing manager i ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Mads kommer med en baggrund som nordic retail director hos Pandora og leasing manager hos Steen & Strøm.

Som leasing manager bliver Mads Tiedt ansvarlig for udlejningen i en række af shoppingcentrene i Deas’ portefølje på 17 centre fordelt over hele landet.

Lifa Landinspektører
Anders Møller Jørgensen, 58 år, er ansat som afdelingsleder på Lifa Landinspektørers hovedkontor i Odense, hvor han skal udvikle aktiviteterne i virksomhedens hastigt voksende GIS·IT-afdeling.

Anders er oprindeligt uddannet landinspektør, men har gennem en årrække arbejdet med forskellige IT-løsninger i stærke organisationer som Trefor og senest KMD.

Anders har i løbet af sin karriere specialiseret sig inden for bl.a. GIS, IT, ledelse og salg, og han glæder sig til at dele ud af sin omfangsrige viden til resten af teamet.

Aldi
Casper Marck Svendsen, 41 år, er ansat som vicedirektør med ansvar for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark. Han skal stå i spidsen for opdatering af Aldis butiksnet, der skal opdateres, udbygges og moderniseres.Casper kommer med mere end 19 års erfaring fra virksomheder som Salling Group (tidl. Dansk Supermarked) og Pandora.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079