23948sdkhjf

Building Green tilbage i intime rammer

Sidste år blev Building Green Aarhus en større succes end forventet – og i år tegner lige så flot, siger arrangør

Centralværkstedet danner i næste uge ramme om to dage med fokus på byggeriets grønne innovation og bæredygtige løsninger, når Building Green for anden gang kommer til Aarhus.

Building Green er i Aarhus-udgaven mere intim end sin storesøster i København. Den mindre størrelse på messen giver en god atmosfære, forklarer salgs- og marketingschef for Insights Events Sarah Elhauge, der er arrangør på messen:

- Sidste år var lidt af en test, men vi oplevede heldigvis, at der kom masser af besøgende, og at der var masser af liv på standene, siger Sarah Elhauge, og uddyber:

- På Building Green Aarhus er standene standardiserede i størrelsen og noget mindre end i København, og det stiller store krav til udstillerne, for det handler om at være kreativ med de få kvadratmeter, man har til rådighed.

Samtidig skaber de ens stande lighed mellem store og små aktører, hvilket yderligere udfordrer kreativiteten for at skille sig ud med unikke produkter. Messens størrelse gør selve udstillingen overskuelig, men der mangler ikke diversitet – gennem en screening af udstillerne har arrangørerne sikret en bred repræsentation i forhold til bæredygtige produkter, forsikrer Sarah Elhauge.

Den største læring fra messen sidste år er primært på det praktiske – for eksempel, at der var flere besøgende end forventet. Derfor har der i år været brug for at tænke lidt anderledes i indretningen af messen og i udformningen af selve programmet.

I 2018 har Building Green Aarhus også lagt sig ekstra i selen for at finde flere store profiler til programmet. Listen af såkaldte key notes tæller blandt andre Cradle to Cradle-medstifter Dr. Michael Braungart, direktør Tonje Frydenlund fra norske Snøhätta og Dr. Christine Lemaitre, der er CEO i organisationen bag den tyske DGNB-ordning.

- Første år gik mere ud på at teste vandene, og heldigvis kan mange se en fordel i at være repræsenteret på messen i Jylland, så vi har oplevet en rigtig god tilslutning. At vi har sikret så mange spændende navne, både danske og internationale, er vi virkelig glade for, siger hun.

Som et led i messens strategi om social bæredygtighed har arrangørerne også sikret, at der er en betydelig del af kvinder repræsenteret.

- Det kan godt være en udfordring at repræsentere begge køn på byggeområdet, og vi vil selvfølgelig have de bedste. Og det er lykkedes med de store kvindelige profiler, vi har på programmet i år, siger Sarah Elhauge.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Building Green Aarhus 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094