23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Boda Ejendomme
Esben Skov Jensen er trådt ud af bestyrelsen.

Boda Ejendomme råder over 217 lejemål fordelt på 28 ejendomme på Fyn, i Rudkøbing og i Trekantsområdet.

Bosch & Fjord
Selskabet er med virkning fra den 1. januar 2011 opløst og bliver i stedet til to nye virksomheder under ledelse af de nu tidligere partnere; Rosan Bosch og Rune Fjord Jensen.

Bosch & Fjord har eksisteret siden 2001, hvor de to indehavere satte sig for i fællesskab at arbejde med design, kunst og arkitektur i tværfaglige helhedsprojekter.

Copenhagen Multiarena A/S
Jens Erik Jepsen Christensen er ikke længere medlem af bestyrelsen.

Copenhagen Multiarena er bygherren bag det konkrete projekt Copenhagen Multiarena, der er et kombineret stadion og multiarena.

Dansk Arkitektur Center (DAC)
Rune Huvendick Jensen er tiltrådt som kommunikationschef .

DAC er et formidlings- og udviklingscenter for arkitektur og bykultur.

Engsø Gruppen A/S
Morten Reher-Langberg, 45 år, er ansat som adm. direktør i Engsø Vest med ansvar for Engsø Gruppens afdelinger i Århus, Randers, Vejle og Herning. Han kommer fra en stilling som direktør for DP Ventilation A/S i Århus – et mindre firma med speciale i avancerede ventilationsanlæg.

Engsø Gruppen er moderselskab for en række mindre og mellemstore entreprenør- og tømrervirksomheder samt andre brancherelaterede produktionsselskaber.

Grontmij | Carl Bro
Lars Hagstrøm er pr. 1. januar 2011 udnævnt til afdelingschef for energi, bæredygtighed og vvs. Her får han ansvaret for spidsen for den fortsatte udvikling af området, der tæller specialister og projektledere inden for bl.a. bæredygtighedscertificering, lavenergibyggeri, indeklima og vand samt ventilation.

Lars Hagstrøm er 39 år og kommer fra en stilling som gruppeleder for energi og bæredygtighed. Han blev ansat i Grontmij | Carl Bro i 2009 og har over 10 års erfaring med ledelse; bl.a. fra en stilling som afdelingsleder i Rockwool.

Høje-Taastrup Kommune
John Larsen er ansat som centerchef for kommunens Center for Ejendomme og Intern Service.

Kipa Vinduer
Niels Storm Hansen er trådt ud af direktionen, mens Lise Lotte Eskemose er trådt ind.

Kipa fremstiller vinduer og døre fra egen fabrik i nordjyske Hornum.

Millex
Adm. direktør Thomas Dalsgård er fratrådt sin stilling og afløses af Rasmus Byriel, der er blandt ejerne af Millex samt adm. direktør i søsterselskabet Furnipart.

Millex er grundlagt i 1990 og råder over et omfattende sortiment inden for bl.a. garderobe, whiteboards, bordben og sikringsbeslag. Søsterselskabet Furnipart er etableret i 1977 og har specialiseret sig i udvikling og salg af møbelgreb og knopper.

MT Højgaard
Nina Dencker Nielsen tiltræder den 1. februar 2011 som markedschef for boligselskaber i MT Højgaard. Hun er uddannet cand.merc.jur og har senest arbejdet i Dong Energy.

Poul Erik Nielsen er ansat som ny afdelingschef for MT Højgaard i Viborg. Han kommer fra en stilling som projektchef i virksomhedens nordjyske division og får nu til opgave at fortsætte udbygningen af aktiviteterne i domkirkebyen.

Signal Arkitekter ApS
Esben Neander Kristensen er udnævnt til associeret partner i arkitektfirmaet Signal.

Han har været ansat i firmaet gennem 2½ år og har i perioden siddet med ansvar for nye arbejdsrum på store kundeprojekter i både det private og offentlige.

Signal er et københavnsk arkitektfirma, som bl.a. er aktuel med det nye psykiatriske hospital i Slagelse, der er vundet i samarbejde med Karlsson Arkitekter, VLA m.fl.

Solar A/S
Michael H. Jeppesen indtræder i direktionen med titlen Group CFO.

Solar er Danmarks førende el-, vvs- og ventilationsgrossist med 16 filialer fordelt rundt om i Danmark.

Store-Hedebyg Entreprise
Efter 26 år hos firmaet, heraf ni år som medejer, har direktør Lasse Grønn overladt hele sin aktiebeholdning til den 47-årige partner og medejer; Per Lauridsen.

Store-Hedebyg startede som et traditionelt tømrerfirma tilbage i 1970 og beskæftiger sig i dag med fag-, stor- og hovedentrepriser over hele Sjælland.

Aarhus Universitet
Museumsdirektør Gitte Ørskou, Kunsten i Aalborg, koncernchef Peder Tuborgh, Arla Foods, og direktør Lars Rohde, ATP, er udpeget som nye eksterne bestyrelsesmedlemmer. Ud af bestyrelsen træder formand Jens Bigum, Arne Rolighed og Johannes Riis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.25