23948sdkhjf

Rambøll ansætter ny HR-direktør

Med Susanne Bjerre Mortensen i spidsen som ny Senior Group Director vil Rambøll i de kommende år arbejde på at bringe sin HR-funktion tættere på forretningen.

Susanne Bjerre Mortensen kommer fra en stilling som chef for Accentures nordiske operationelle organisation og får ansvaret for at sikre, at Rambøll har de rette kompetencer og en kultur, der understøtter virksomhedens udvikling.

Rambøll er gennem de seneste år vokset fra at være en hovedsagelig nordisk rådgiver til en international virksomhed med over 13.000 medarbejdere af 80 forskellige nationaliteter i 35 lande.

Kernen i virksomhedens nye strategi er at skabe endnu tættere og mere strategiske partnerskaber med kunderne og kunne tilbyde dem det bedste fra hele Rambøll koncernen globalt, og her kommer HR til at spille en afgørende rolle.

- Rambøll er en interessant virksomhed med en flot væksthistorie og høje etiske værdier, og går en lige så spændende fremtid i møde med ambitioner om endnu større vækst internationalt, siger Susanne Bjerre Mortensen i en pressemeddelelse.

Susanne Bjerre Mortensen har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet, og har suppleret med kurser på Insead. Hun havde første arbejdsdag i Rambøll den 1. december 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11