23948sdkhjf

Henning Larsen opruster med profiler og ny tegnestuechef

Strategien er klar. Henning Larsen Architects skal i stigende grad markere sig som en stærk global aktør, og det skal en række nye profiler være med til at føre ud i livet.

Det danske arkitektfirma, som tidligere på efteråret åbnede kontor i New York, har ansat Rasmus Riis Andersen og Frida Ferdinand som henholdsvis kommerciel direktør og direktør for forretningsudvikling og marketing, mens Dan Bjerg Hansen er hentet ind som kommunikationsdirektør.

Samtidig er Helle Basse Larsen udnævnt til tegnestuechef i København, som med sine 160 medarbejdere er det største af Henning Larsens i alt syv kontorer.

- Vi oplever en stor vækst og er i dag tilstede med kontorer på vigtige globale positioner. Med en stærk partnergruppe, der alle er arkitekter, supplerer vi den globale ledelse af virksomheden med andre kompetencer, der kan forstærke synergien og forretningsgangene mellem vores kontorer samt positionere virksomheden endnu stærkere globalt, siger CEO og partner, Mette Kynne Frandsen, i en pressemeddelelse.

Henning Larsen baserer i stigende grad sin forretning på projekter i udlandet. I det seneste årsregnskab blev 73 procent af omsætningen hentet internationalt mod 61 procent året før.

De nye medarbejdere

Frida Ferdinand er ansat som Director for Business Development & Marketing. Hun er uddannet civiløkonom fra CBS og London School of Economics. Hendes profil er international med mange års erfaring fra blandt andet en stilling som Project Director for Danish Cleantech Hub under Dansk Industri i New York og som Trade Advisor på den danske ambassade i London.

Rasmus Riis Andersen er ansat som Commercial Director. Han er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og har erfaring fra konsulentverdenen med strategiudvikling og implementering. Han kommer fra en stilling som Senior Business Developer hos Foss Analytics.

Helle Basse Larsen er udnævnt til tegnestuechef. Hun er uddannet arkitekt fra Kunstakademiet i 1986 og har arbejdet hos Henning Larsen siden 1996, blandt andet som projektleder på en lang række af tegnestuens største projekter.

Dan Bjerg Hansen er ansat som Global Communications Director. Han er idehistoriker fra Aarhus Universitet med en tillægsuddannelse fra Journalisthøjskolen. Han har gennem seks år arbejdet for Hummel, senest som Global Head of Branding and Communication.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094