23948sdkhjf

Cembrit Danmark-direktør får ansvar for Tyskland og Polen

Jørgen Jacobsen, adm. direktør i Cembrit Danmark, er tiltrådt stillingen som Group Director for Cembrit i Danmark, Tyskland og Polen.
Efter fem år som adm. direktør i den danske del af Cembrit har 61-årige Jørgen Jacobsen nu fået titel af Group Director i området ”Region Central”.

Dermed udvides Jørgen Jacobsens direktør-rolle fra alene at omfatte Danmark til nu også at omfatte det tyske og det polske marked.

Cembrit oplyser, at ændringen sker som led i en større organisatorisk optimering af virksomheden.

Nøglerolle i Cembrits udvikling
Jørgen Jacobsens karriere i Cembrit Danmark strækker sig over 17 år, men særligt i rollen som adm. direktør er det lykkedes Jørgen Jacobsen at styrke og udvide Cembrits position på det danske marked for byggematerialer i fibercement.

Det er bl.a. sket ved at udvikle virksomheden fra at være en traditionel produktionsvirksomhed til i dag at være en progressiv handelsvirksomhed med fokus på innovation, salg og rådgivning.

At Jørgen Jacobsen ud over Danmark får ansvaret for netop Tyskland og Polen skyldes et relativt stort sammenfald i forhold til Cembrits tilstedeværelse på de tre markeder. Alle tre markeder er eksempelvis kendetegnet ved stor afsætning til landbrugssektoren samt stor opmærksomhed på Cembrits facadeløsninger.

Fortsat base i Aalborg
Med afsæt i erfaringerne fra det danske marked er Jørgen Jacobsen som Group Director en del af et 13 mand stort paneuropæisk lederteam i Cembrit.

En af teamets primære opgaver er at gøre Cembrit mere kunde- og markedsorienteret samt at forfølge det europæiske potentiale for brug af fibercement-materialer i byggeriet.

Jørgen Jacobsen skal fortsat have sin daglige gang på Cembrits danske hovedkontor i Aalborg, om end den nye stilling vil indebære langt mere rejseaktivitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11