23948sdkhjf

Frederikshavn klar til skolebyggeri på 10-12.000 m²

En ny byskole til op mod 400 mio. kroner sendes nu i udbud som OPS-projekt.
Frederikshavn Kommune planlægger at opføre en vedligeholdelsesvenlig og energioptimeret byskole med plads til 800-1.000 elever.

Byggeriet forventes at få et areal på 10-12.000 m², og dertil kommer udearealer, vejanlæg samt indendørs idrætsfaciliteter – evt. i form af en multihal – på cirka 1.000 m².

Det økonomiske register for byggeriet er opgjort til 350-400 mio. kroner eksklusiv moms.

Konkurrencepræget dialog
Projektet udbydes som offentligt-privat samarbejde (OPS), og kontrakten omfatter således projektering, opførelse/anlæg samt drift og vedligehold over en 25-årig periode:

- De nærmere krav til energioptimering og krav til bæredygtighed vil være genstand for dialog, oplyser kommunen, som har udbudt projektet i samarbejde med Cowi.

Det er planen at udvælge fire aktører på baggrund af den kommende udbudsperiode, og de valgte teams vil herefter indgå i en konkurrencepræget dialog.

I vurderingen vil der specielt blive lagt vægt på ansøgernes økonomiske og finansielle formåen og på erfaring med projektering, opførelse, drift og vedligehold af skoler, herunder inddragelse af brugerne, samt erfaring med projektering af bæredygtigt byggeri.

Fristen for at komme i betragtning til projektet er den 13. december. Læs mere på ted.europa.eu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156