23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Corona Pitzner A/S
Ole Wamsler er indtrådt som direktionsmedlem.

Corona Pitzner er leverandør af løsninger inden for salg, udlejning og servicering af entreprenørmateriel.

Gimsing & Madsen/Atkins Danmark
Den danske specialist inden for af broer og bærende konstruktioner bliver nu en del af ingeniørkoncernen Atkins.

Direktør Martin Svenning Nielsen fortsætter i den forbindelse som direktør for bro- og konstruktionsområdet i Atkins Danmark.

H.S. Hansen A/S
Robert Steen Kledal er indtrådt i bestyrelsen, hvor han har afløst Jim Bøjesen Hessellund Pedersen.

H.S. Hansen arbejder med lukningsentrepriser i stål, aluminium og glas.

Kompan A/S
Henrik Sonne, 46 år, er ansat som project leader i afdelingen Product Innovation.

Han er uddannet maskiningeniør og kommer senest fra en stilling som project manager operations i satellittelekommunikationsvirksomheden Thrane & Thrane i Lyngby. Før det var han udviklingschef hos Medema A/S og MiniCrosser A/S.

Kompan fremstiller udstyr til legepladser.

MT Højgaard
Jesper T. Harrishøj, 43 år, er tiltrådt som commercial director i virksomheden, hvor han får ansvaret for kunder, salg og partnerskaber. Desuden bliver han ansvarlig for nye løsninger og udvikling af MT Højgaard Constructions kommercielle strategi.

Jesper T. Harrishøj kommer til MT Højgaard med 15 års national og international erfaring inden for salgsledelse fra IBM.

Samtidig er Kell Riise Laustrup, 49 år, ansat som divisionsdirektør for Facility Management. Han skal opbygge en division, som henvender sig til større, landsdækkende erhvervsmæssige ejendomsbesiddere og kommercielle virksomheder, der ønsker at outsource ejendomsvedligehold og administration.

Kell Riise Laustrup har tidligere har arbejdet som facility management-ansvarlig for en stor ejendomsudvikler.

Rambøll
Finn Bloch er blevet udnævnt til leder af konstruktionsafdelingen i Køge. Han kommer fra en stilling som ejendomschef i Greve Kommune og har tidligere arbejdet som chefkonsulent for Universitets- og Bygningsstyrelsen.

Rum Arkitekter
Arkitektfirmaet med kontorer i Horsens og Vejle har etableret en ny afdeling, der skal arbejde med byplanudvikling af lokal- og boligområder samt bæredygtig byudvikling – bl.a. i udkantsområderne.

I spidsen for den nye afdeling står de to landskabsarkitekter, Line Toft og Søren Kristensen, der begge kommer fra stillinger som projektledere hos Metopos By- og Landskabsdesign.

Afdelingen starter op den 1. december 2010.

White Arkitekter
White Arkitekter har etableret en afdeling i Holeby på Lolland med henblik på bl.a. at få del i de kommende byggeprojekter i Femern-området.

Afdelingens daglige leder er Lars Garrit, som i forvejen er projektleder for ombygningen af Nakskov Sygehus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125