23948sdkhjf

Jyske Bank skrotter planer om højt hus

Jyske Bank har skrinlagt planerne om at opføre et byggeri med 12 etager i et erhvervsområde i den nordlige del af Silkeborg.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Beslutningen er truffet efter, at Silkeborg-banken havde valgt at spørge borgerne til råds. Det skete ved et bytingsmøde i Jysk Arena for en uge siden, hvor 350 borgere var mødt frem for at overvære en paneldiskussion om flere eller færre højhuse i Silkeborg.

Diskussionen er højaktuel, fordi der til foråret bliver taget første spadestik til et 70 meter højt hus på Papirfabrikken i centrum af Silkeborg.

Bytingsmødet sluttede med en afstemning, der viste et snævert flertal imod flere højhuse.

- Vi har lyttet til argumenterne på mødet, så vi bygger ikke et højhus i Silkeborg. Desuden er situationen, at bankens udvikling ikke er afhængig af, at vi bygger højt. Vi vil i stedet lave et mere fladt byggeri. Måske på 4-6 etager, siger Anders Dam til Midtjyllands Avis.

Der er endnu ikke truffet beslutning om, hvornår Jyske Bank byggeriet går i gang eller hvad bygningen i det nordlige Silkeborg skal bruges til. Jyske Bank har mulighed for enten at sælge bygningen eller selv bruge den.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125