23948sdkhjf

Lokale firmaer med til at bygge ny tandklinik

Fire af syv entrepriser ved etablering af central tandklinik i Bredebro gik til håndværkere i Tønder Kommune

Lokale håndværkere skal udføre en stor del af arbejdet med at etablere en ny central tandklinik i Tønder Kommune.

Efter licitationen har virksomheder inden for kommunegrænsen fået fire af de syv entrepriser, som opgaven var udbudt i.

De fire lokale virksomheder er Murermester Arne Hansen Bredebro ApS, der skal udføre kloak-, beton-, murer- og stålarbejdet, Ejnar Christiansen Sølsted A/S, der tager sig af tømrer- og snedkerarbejdet, Garant Bredebro Gulvbelægning ApS, der har fået gulvbelægningsarbejdet, og Leif Nissen, Løgumkloster, der skal udføre malerarbejdet.

Desuden har Wicotec Kirkebjerg A/S, Viby, fået VVS- og blikarbejdet, Bravida Danmark A/S, Esbjerg, laver ventilationsarbejde, og Blue-Tech A/S, Esbjerg, står for el-arbejdet. 

Klinik i gammelt rådhus 
Klinikken indrettes i det tidligere rådhus, der nu skal bygges om til det nye formål.

Til selve byggearbejdet er der afsat en ramme på ni millioner kr., og licitationen viser, at arbejdet kan udføres inden for rammen.

Samlet set er der afsat 16 millioner kr. til etablering af den nye centrale klinik. Heri indgår også køb af ejendommen i Bredebro og anskaffelse af en mobil enhed, som skal køre rundt til kommunens skoler.

Arbejdet på byggepladsen går i gang mandag 9. oktober. 

Fakta: 

  • Den nye centrale tandklinik indrettes på Stationsvej 5 i Bredebro. Her var der før kommunesammenlægningen rådhus for den daværende Bredebro Kommune, og senest har Tønder Forsyning haft til huse her.
  • Tønder Kommune har købt ejendommen for 3 millioner kr. Dette beløb er indeholdt i den samlede ramme på 16 millioner kr. til etablering af ny tandplejeklinik. Rammen skal også dække anskaffelse af en mobil enhed.
  • Ejendommen i Bredebro består af en nyere del i ét plan og en ældre del i to plan. Tandklinikken skal alene råde over den nyere del. Der er ikke taget stilling til, hvad der skal ske med den ældre del.
  • Rådgiverfirmaet Niras er totalrådgiver på projektet med ab dental service, Silkeborg, og arkitekt Harald Christensen, Tønder, som underrådgivere. Harald Christensen er også byggeleder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094