23948sdkhjf

17.000 standser arbejdet i NCC: I dag er det sikkerhedsdag

Onsdag sætter flere end 16.500 NCC-medarbejdere i hele Norden deres arbejde på pause, når de for sjette år i træk sætter fokus på NCC’s sikkerhed og arbejdsmiljø.

Også NCC's underentreprenører, konsulenter og kunder er inviteret til at deltage på "Awareness Day".

- Vi tror på, at de gode idéer opstår der, hvor arbejdet udføres, og derfor er inddragelse af medarbejderne en afgørende faktor i at nå vores vision om nul ulykker, siger Christian Køhler-Johansen, der er arbejdsmiljøchef i NCC Danmark.

I år er det ikke kun sikkerheden, der er i fokus. Arbejdsmiljøet, det sociale miljø og trivsel på arbejdspladsen vil også blive taget op.

- Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere føler sig værdsat, og derfor er deres mening og ideer til nye tiltag også essentielle at høre på Awareness Day, forklarer Christian Køhler-Johansen.

Antallet af arbejdsulykker i NCC er næsten halveret siden 2011. Koncernen har dog oplevet en lille stigning i ulykker ved arbejde i højden. NCC har derfor arbejdet på at bryde denne tendens.

- Vi har blandt andet indført konceptet "time out", hvor alle har en pligt og ret til at stoppe arbejdet for at tænke igennem, om arbejdssituationen er helt sikker. Engagement, fokus og tilrettelæggelse er det vigtigste, vi som ansvarlige ledere kan gøre, siger norske Marianne Brudevold Eek, der er chef for Nordic Large Projects i NCC Infrastructure.

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157