23948sdkhjf

Entreprenører til skolebyggerier udpeget

Herning Kommune har nu sat navn på de firmaer, der skal stå bag ud- og ombygningerne af skolerne i Kibæk og Lind.
I Lind er det byggefirmaet Vagn Henriksen A/S, der får opgaven efter at have leveret det bedste tilbud på hovedentreprisen.

Byggefirmaet JFP A/S har samtidig fået entreprisen på Kibæk Skole efter en lignende licitation.

- Jeg glæder mig over, at vi nu kan sætte gang i disse to store renoverings- og udbygningsopgaver. Herning Kommune har jo bundet rigtig mange penge i at bygge helt nye skoler i Tjørring og Snejbjerg. Men det betyder ikke, at vi glemmer de eksisterende skoler og deres behov for at blive renoveret og opdateret, siger formand for børne- og familieudvalget, Joan Hansen.

De to skoler skal renoveres og opdateres for tilsammen 16,4 mio. kroner. Lind Skole får blandt andet fire nye klasselokaler, mens Kibæk Skole får et nyt fysiklokale.

Ifølge Herning Kommune har Lind Skole det positive problem, at elevtallet stiger. For et par år siden blev indskolingsdelen renoveret, men nu bygges der altså yderligere for at få plads til alle skolens børn.

På Kibæk Skole er der tale om tredje og sidste etape af en omfattende renovering med indretning af flere nye faglokaler – blandt andet et supermoderne fysiklokale – og en gennemgribende renovering af de ældste elevers klasselokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157