23948sdkhjf

Ny kapital til Brødrene A. & B. Andersen

Entreprenøren, der bl.a. har løst en række store byggesager i Ørestad, har fået Industri Udvikling ind som ny investor. Samtidig er der indsat en professionel bestyrelse.
Ifølge dagbladet Børsen er der i første omgang tale om et indskud på 20 mio. kroner, og Industri Udvikling vil først blive aktionær efter en prøveperiode, hvor parterne skal se hinanden an.

- Udadtil får det selskabet til at fremstå styrket. Der er en god signalværdi i, at Industri Udvikling er med, siger direktør Michael Kousted til avisen.

- Det samme gælder den professionelle bestyrelse, og at jeg ikke længere skal være eneejer af Brødrene A. & B. Andersen. Det hele har været nødvendigt på grund af den størrelse, vi efterhånden har fået, fortsætter han.

Michael Kousted lægger ikke skjul på, at Brødrene A. & B. Andersen har været ramt af krisen i form af vigende ordretilgang over det seneste halvandet år, og den hårde vinter gjorde ikke situationen bedre.

Ifølge Børsen har Gadstrup-virksomheden i dag en soliditet tæt på 50 %, en egenkapital på 90 mio. kroner og en ordrebeholdning på omkring 500 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125