23948sdkhjf

VVS-kæde sætter turbo på væksten

Bedre Bad ruster sig til vækst. I indeværende år forventer kæden at øge omsætningen med 15 %, og målet er at nå 100 butikker i 2015.
Den landsdækkende kæde af VVS-virksomheder, Bedre Bad, er stiftet i 1985 og tæller i dag 53 medlemmer.

Dette tal skal over de kommende fem år fordobles, og vejen hertil går gennem en målrettet satsning på uddannelse og energi:

- Vi har lige fra begyndelsen lagt stor vægt på at være en kæde i harmoni og med afsæt i en sund og fremadskridende vækst. Det spor vil vi gerne fortsætte blot i et lidt højere tempo. Derfor opruster vi nu på energifronten, ligesom vi har etableret vores eget uddannelsesakademi, fortæller kædechef fra Bedre Bad, Tommy Refshøj.

Samarbejde med eksperter
Det er ikke tilfældigt, at det netop er energi og uddannelse, der skal sætte skub i væksten hos Bedre Bad. Med et øget fokus på energieffektivisering og et stigende krav om miljørigtige løsninger er behovet for kvalificeret rådgivning hos de danske husejere stort.

- I en tid, hvor alle tænker grønt, er energirådgivning vejen frem. Derfor har vi indgået et samarbejde med Teknologisk Institut, der i løbet af 2010 skal uddanne alle vores VVS-installatører til energirådgivere, siger Tommy Refshøj, som oplyser, at der er mange henvendelser fra VVS’ere, der ønsker at blive del af kædesamarbejdet:

- Interessen for Bedre Bad er stor, men det er vigtigt at understrege, at vi også stiller store krav til vores medlemmer. Vi leverer totalløsninger inden for bad, bryggers og energioptimering af hele boligen, og det skal nye medlemmer kunne tilbyde, fortsætter Tommy Refshøj og tilføjer:

- Heldigvis er potentialet blandt de danske VVS-installatører stort, og det er min vurdering, at der på landsplan findes op mod 200 velkvalificerede installatører, som ikke er med i noget samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078