23948sdkhjf

Udstillerrekord på gulvmesse

Der er meget stor forhåndsinteresse for GULV10, som finder sted 24.-26. august i Herning Kongrescenter.
GULV10 har fokus på Events, Vidensdeling og Udstilling og der er meget stor forhåndsinteresse for arrangementet, som i år finder sted for fjerde gang.

Således sætter messen i år ny udstillerrekord med foreløbig 55 tilmeldte udstillere fra ind- og udland:

- Vi er både glade og stolte over den store udstillerinteresse for GULV 10. Det vidner om den nytænkning og innovation, der i disse år foregår inden for gulvbranchen. Samtidig tager vi det som udtryk for en forhåbentlig spirende optimisme og tro på fremtiden i både gulvbranchen og i byggebranchen som helhed, siger projektleder Marianne Houmann Jensen fra MCH.

Seminarer og workshops
På GULV10, der er udviklet i samarbejde med Gulvbranchen under Dansk Byggeri, arrangeres en række seminarer og workshops, hvor deltagerne kan hente ny viden om fx samarbejde mellem producenter, arkitekter og ingeniører.

I samarbejde med Gulvbranchen arrangeres således Gulvets Dag med foredrag og workshops, Udviklingscenter for Møbler og Træ fortæller om nye, innovative materialer, Nohr-Con holder professionellle kurser inden for entrepriseret og udbudsret, BAR (Branchemiløråd for bygge- og anlægsbranchen) demonstrerer arbejdsmiljørigtig gulvlægning.

Gulvskolen fra Byggetek i Viborg holder også udtagelseskonkurrence til DM for gulvlæggerlærlinge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079