23948sdkhjf

Fjordpark indviet med folkefest

Lørdag den 10. juni fejrede Aalborg åbningen af Vestre Fjordpark – byens nye rekreative friluftscenter ved Limfjorden.

Iført jakkesæt indviede Aalborgs borgmester friluftsbadets 5 m vippe med det første udspring.

Vestre Fjordpark er det nye hjemsted for byens aktive foreningsliv ved vandet; vinterbadning, havkajak, dykning, naturformidling og meget mere.

Det er Adept og GHB, som sammen står bag projektet, der blandt andet skal danne ramme om en del af Landsstævnet 2017 senere på sommeren.

Adept beskriver Vestre Fjordpark som et helårsorienteret lærings- og oplevelseslandskab, der på en enkel måde bidrager til oplevelsen af landskabet og de fysiske aktiviteter.

- Det er samspillet mellem naturen, vandrummet og brugerne, der giver Vestre Fjordpark liv og karakter. Vestre Fjordpark etablerer bedre adgang fra land til vand og forstærker fortællingen om Limfjordens landskab, lyder det i en pressemeddelelse.

Byggeriet er nøje tilpasset landskabets skala og materialer. Promenaden og bygningen til foreningerne er udformet, så også taget kan bruges til ophold og tribune med udsigt til fjorden og livet i Vestre Fjordpark.

Projektet til 65 mio. kroner er realiseret med midler fra Lokale og Anlægsfonden, Nordeas Fond og den Obelske Familiefond.

Byggeriet er opført i fagentrepriser af Hirtshals Entreprenørforretning (jord, beton og anlæg samt anlægsgartner), MT Højgaard (kystanlæg og vandbygning samt t tømrer, murer og maler), H.P. Byg (råhus), Ib Andersen VVS og KT Elektric Aalborg (installationer).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094