23948sdkhjf

Møller & Sørensen bliver del af Stark

Grossisten inden for pladeprodukter vil fremover hedde Stark Industri og flytter samtidig fra Odense til Vejle.
Pladeleverandøren Møller & Sørensen er med virkning fra 1. maj blevet en selvstændig enhed under byggemarkedskæden Stark.

Formålet er at kombinere specialiseret viden inden for plader med adgang til alt, hvad der skal bruges til det konkrete projekt af byggematerialer.

Møller & Sørensen har i den anledning skiftet navn til Stark Industri, og direktør Jon Rosager Juhl ser store fordele i, at virksomheden fremover kan trække på Stark-kæden, når det kommer til områder som logistik, lager og administration:

- Det betyder, at vi kan koncentrere os bedre om kunderne. Når vi ikke bliver begravet i administrativt arbejde, så kan vi give bedre og mere grundig rådgivning. Samtidig gør vi det muligt for vores kunder at samle deres køb hos én samarbejdspartner, hvorved hverdagen effektiviseres og bundlinjen optimeres. Fordelene er nemme at få øje på, siger han.

Møller & Sørensen har udelukkende beskæftiget sig med salg af plader, siden virksomheden i januar 2010 solgte sine aktiviteter inden for hårdttræ til Keflico.

Med sin indtræden i Stark flytter Møller & Sørensen hovedsædet fra Odense til Niels Finsensvej 17 i Vejle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156