23948sdkhjf

Schaumann tror fortsat på overlevelse

Likviditeten hos ejendomsudvikleren er fortsat stram. Hidtil er det dog lykkedes at opnå den fornødne finansiering til de løbende driftsudgifter.
Schaumann Properties kom ud af 2009 med et underskud på 763 mio. kroner efter skat , og selskabet har efterfølgende ikke været i stand til at betale renter på et antal banklån.

Siden offentliggørelsen af årsrapporten i begyndelsen af april har Schaumann forhandlet om den fremtidige finansiering, og indtil videre er selskabet optimistisk:

- Forhandlingerne med koncernens bankforbindelser fortsætter, og det er fremdeles forventningen, at der vil kunne opnås et resultat, der muliggør koncernens fortsatte drift, lyder det således i en fondsbørsmeddelelse.

Projekter i Berlin og Birkerød forløber planmæssigt
I Birkerød er Schaumann pt. involveret i et byggeri, der omfatter cirka 10.000 m² med dagligvarebutikker og boliger. Det er her lykkedes at sælge hovedparten af butiksarealet til Dansk Supermarked, der rykker ind med en Netto-butik og et Føtex-varehus.

I Berlin er Schaumann med i et projekt bestående af hotel og boliger, og selskabet oplyser i den forbindelse, at byggeriet forløber planmæssigt og ventes færdiggjort i løbet af 2010.

Schaumanns balancesum er siden årsskiftet nedbragt fra 3,6 til 2,1 mia. kroner. Nedbringelsen skyldes først og fremmest, at man med salget af Hundige Storcenter i 1. kvartal 2010 fik frigivet en deponeret købesum til nedbringelse af bankgæld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14