23948sdkhjf

Ingeniører udsætter det store opsving

Hos Foreningen af Rådgivende Ingeniørers, FRI, udskyder man nu det egentlige opsving efter krisen med 6-12 måneder. Det sker på baggrund af en ny konjunkturmåling.
De rådgivende ingeniører fastholder en svag optimisme i forhold til ordreindgang og beskæftigelse, men det går kun langsomt fremad.

Især inden for infrastruktur, offentligt byggeri og eksport ser det fornuftigt ud, mens erhvervs- og boligbyggeriet stadig hænger i bremsen.

- Ud fra de seneste konjunkturer må vi konstatere, at det store opsving er udsat, selvom det stadig går fremad med aktiviteten i Danmark efter den økonomiske krise. Udviklingen er meget skrøbelig og trækkes primært af de forventede investeringer i offentligt byggeri og infrastruktur, mens forventningerne til erhvervs- og boligbyggeri er meget lave, siger adm. direktør i FRI, Henrik Garver, til dagbladet Børsen.

Han fremhæver, at et positivt aspekt i undersøgelsen er, at Vestdanmark ser noget lysere på fremtiden end ved sidste måling i oktober 2009.

I dag forventer 34 % af virksomhederne i Vestdanmark således en øget ordrebeholdning mod 27 % i oktober. Dermed er Vestdanmark kommet på niveau med Østdanmark.
Læs mere om: FRI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093