23948sdkhjf

Brødrene Dahl fastholder solidt overskud

På trods af krisen i byggeriet kom vvs-grossisten Brødrene Dahl ud af 2009 med skindet på næsen.
Brødrene Dahl har netop løftet sløret for sit årsregnskab for 2009. Omsætningen i 2009 blev på 3,205 mia. kroner, hvilket er en nedgang på 16 % i forhold til året før.

Dermed klarede Brødrene Dahl sig noget bedre end den øvrige byggesektor, som har oplevet omsætningsfald på over 20 %.

Årets resultat før skat lyder på 110 mio. kroner mod 187 mio. året før. På baggrund af markedsudviklingen og status hos branchens øvrige aktører betegner ledelsen resultatet som tilfredsstillende.

Stiler efter mere
- Vi kan ikke være utilfredse med resultatet, når vi kigger på afmatningen i hele vores branche. Der skal dog ikke herske tvivl om, at vi stiler efter mere, siger Lars Fournais, administrerende direktør i Brødrene Dahl.

- Med færre omkostninger i 2010 via vores organisationsændringer og strammere fokus forventer vi et bedre resultat i indeværende år. Vores ambition er at stå i spidsen for en udvikling af grossistrollen og tilføre mere værdi til vores kunder. Derfor vil vi i 2010 og årene frem lancere en række nye initiativer, som vil understøtte dette, uddyber han.

Brødrene Dahls regnskab er påvirket af engangsomkostninger på ca. 37 mio. kroner; primært til sammenlægningen med søsterselskabet Optimera. Desuden har man foretaget en række ændringer i forbindelse med aktivitetstilpasninger, organisatoriske ændringer og tiltag indenfor logistik- og distributionsområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094